REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietiniame Vokietijos Karslrūjės mieste ginkluotas vyras per iškeldinimą iš būsto įkaitais paėmė keletą žmonių, remdamasi policija skelbia BBC.

REKLAMA
REKLAMA

[papildyta 15:44] Po įkaitų dramos Vokietijos Karlsrūjės mieste policija aptiko penktosios aukos kūną. Pradžioje buvo pranešta apie keturis žuvusiuosius, informuoja agentūra AFP.

REKLAMA

Apieškoję butą, pareigūnai rado dar vieną žuvusią auką, sakė policijos atstovas. Greičiausiai tai yra buto, kuriame vyko įkaitų drama, savininkė. Dvi aukos yra antstolis ir raktų gamybos bendrovės darbuotojas. Dar du žuvusieji neidentifikuoti. Manoma, kad tarp jų gali būti ir įkaitų pagrobėjas.

Policija vidudienį šturmavo butą, kuriame nuo ryto buvo užsibarikadavęs įkaitų pagrobėjas.

Anksčiau policijos pareigūnai informavo, kad vyras pradėjo šaudyti, buvo sužeisti keli žmonės. Pareigūnai tada plačiai atitvėrė teritoriją. Į įvykio vietą atvyko specialiosios policijos pajėgos.

REKLAMA
REKLAMA

[papildyta 14:30] Policijos atstovas pranešė, kad per incidentą žuvo keturi žmonės, tikriausiai įskaitant ir užpuoliką.

Anksčiau policijos pareigūnai informavo, kad vyras pradėjo šaudyti, buvo sužeisti keli žmonės. Kiek asmenų buvo paimta įkaitais, nebuvo žinoma. Vyras su įkaitais užsibarikadavo name.

Pareigūnai aptvėrė teritoriją aplink namą. Į įvykio vietą atvyko specialiosios policijos pajėgos.

„Specialiosios pajėgos užuodė dūmus, įsilaužė į butą ir rado keturių žmonių kūnus. Tikriausiai vienas iš jų yra įkaitus paėmęs asmuo“, – sakė policijos atstovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Policijos pareigūnų teigimu, vyras pradėjo šaudyti, sužeisti keli žmonės. Kiek asmenų buvo paimta įkaitais, nežinoma.

Policijos manymu, vienas žmogus galėjo žūti. Vyras užsibarikadavo name su įkaitais. Pareigūnai aptvėrė teritoriją aplink namą. Į įvykio vietą atvyko specialiosios policijos pajėgos. Policija teigia, kad nebuvo susisiekusi su užpuoliku.

Iškeldinimas buvo numatytas 9 val. vietos laiku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų