REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip skelbia žurnalas „Forbes“, Tomas Cruisas pripažintas geriausiai apmokamu Holivudo aktoriumi". Per metus jis užsidirbo 75 milijonus dolerių.

Kaip skelbia žurnalas „Forbes“, Tomas Cruisas pripažintas geriausiai apmokamu Holivudo aktoriumi". Per metus jis užsidirbo 75 milijonus dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša minėtas žurnalas, didžiąją dalį savo pelno aktorius turės atiduoti savo žmonai Katie Holmes, kuri birželio pabaigoje pateikė skyrybų prašymą. Remiantis neoficialiais duomenimis, pora prieš vestuves pasirašė vedybinę sutartį, pagal kurią aktoriui bet kokiu atveju teks pasirūpinti dukros materialine padėtimi ir skirti nemenką pinigų suma jos išlaikymui.

REKLAMA

Primename, kad pagrindinės priežastys, kurios lėmė poros sprendimą skirtis, spauda įvardijo T. Cruiso susižavėjimą scientologija ir į šį tikėjimą įtraukti šešiametę Suri.

Tomas Cruzas ir Katie Holmes (nuotr. Alloverpress.ee)Tomas Cruzas ir Katie Holmes (nuotr. Alloverpress.ee)

Praėjusių metų lyderis Leonardo DiCaprio atsidūrė antroje sąrašo vietoje. Jo pajamos per metus sumažėjo beveik perpus - nuo 77 milijonų iki 37 milijonų dolerių.

Nepaisant to, kad Clinto Eastwoodo režisuotas filmas „Hoover“, kur Di Caprio pasirodė legendinio FTB agento amplua neuždirbo tiek, kiek buvo tikimasi, „Titaniko“ žvaigždė išlieka vienas iš daugiausiai apmokamų aktorių Holivude. Be to, ekranus netrukus pasieks filmas „Didysis Getsbis“ pagal F. Scotto Fitzgeraldo romano, kuriame Di Caprio atliks pagrindinį vaidmenį.

REKLAMA
REKLAMA

Filmas Filmas „Didysis Getsbis“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

Trečioji vieta „Forbes“ sąraše, taip pat kaip ir praėjusiais metais, užėmė Adamas Sandleris. Tačiau jo pajamos buvo mažesnės nei pernai - šiemet komedijų aktorius uždirbo 37 mln.,o  prieš metus jam pavyko uždirbti 3 milijonais daugiau.

Nors kino juosta „Jack ir Jill“, kurioje filmavosi aktorius, buvo nuominuota 12 „Auksinės avietės“ apdovanojimų, tas nesutrukdė A. Sandleriui užimti garbingą trečiąją vietą.

 

Adamas Sandleris (nuotr. SCANPIX)Adamas Sandleris (nuotr. SCANPIX)

 

Visą sąrašą rasite paspaudę čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų