REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ginkluota pistoletu moteris notarų biure paėmė įkaitais kelis žmones ir tikino, kad bet kurią akimirką gali susprogdinti bombą.

REKLAMA
REKLAMA

68 metų Kazanės gyventoja paėmė įkaitais notarų biuro darbuotojus, reikalaudama tuoj pat ištirti machinaciją, susijusią su jos vyro palikimu.

REKLAMA

Teroristės tarimu, teisininkai padirbo dokumentus ir iš jos pavogė 4 milijonus rublių. Įsiutusi moteris visą valandą grasino šešiaaukščio gyventojams, tikindama, kad aktyvuos bombą. Atvykusiems policijos pareigūnams pavyko pensininkę nuraminti ir priversti pasiduoti.

„Išaiškėjo, kad 1944 metų gimimo moteris buvo nepatenkinta tuo, kad šio biuro notaras tvarkė juridinius reikalus, susijusius su jos vyro palikimu. Instancijų, į kurias kreipėsi pensininkė, atsakymai jos taip pat netenkino ir ji nusprendė atkreipti ypatingą dėmesį į savo problemą. <...> Kai atvyko pareigūnai, moteris prie vieno darbuotojo smilkinio laikė pistoletą ir kalbėjo apie 4 milijonų apgavystę. Buvo matyti, kad ji nusiteikusi rimtai", - pasakojo apsauginiai.

Šiuo metu sulaikytoji pensininkė yra policijos nuovadoje, kurioje duoda parodymus. Moteris tikina, kad neapsikentė su teisininkų savivale, todėl ryžosi šiam desperatiškam žingsniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų