REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno miesto savivaldybė ir kavinė „Skliautai“ kviečia visus kauniečius Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes Olimpinės atrankos turnyre stebėti Rotušės aikštėje įrengtoje fanų zonoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji tiesioginė Lietuvos ir Venesuelos komandų rungtynių transliacija iš Karakaso vyks jau šią naktį – 3.00 val. Lietuvos laiku. Poryt, liepos 5 d., antrąsias lietuvių rungtynes su Nigerijos rinktine bus galima stebėti 00.30 val. Rotušės aikštėje kauniečiai galės stebėti visas Venesueloje vykstančiame atrankos turnyre dalyvaujančios Lietuvos rinktinės rungtynes.

REKLAMA

„Visiems kauniečiams krepšinis yra daugiau nei žaidimas. Lietuva yra krepšinio šalis, tuo tarpu Kaunas yra Lietuvos krepšinio sostinė. Todėl džiaugiuosi galėdamas pakviesti visus miestiečius Rotušės aikštėje palaikyti mūsų rinktinę“, - kalbėjo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Pasak kavinės „Skliautai“ savininko Ąžuolo Gaižučio, dienos metu fanų zonoje per plačiaekranį televizorių transliuojamos šiuo metu vykstančio Pasaulio jaunių (iki 17 metų) krepšinio čempionato rungtynės. Dėl kelialapio į Londono olimpiadą kovojančių krepšininkų rungtynėms bus naudojamas 12 kvadratinių metrų ploto projektorinis ekranas.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame pasiruošę bet kokiam orui ir jei imtų lyti, rungtynes bus galima stebėti palapinėje per plačiaekranį televizorių. Kaip žinome, lietuviai serga ne už krepšinį, bet už Lietuvos krepšininkus, tad jei mūsų rinktinė patektų į Olimpiadą, norėtume sukviesti kauniečius karštai palaikyti savo mylimos komandos Rotušės aikštėje“, – teigė Ą. Gaižutis.

Tiesioginių transliacijų metu tvarką Rotušės aikštėje prižiūrės bendrovės „Ekskomisarų biuras“ apsaugininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų