REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo kanceliarijai planuojant skirti milijonus litų naujiems remontams, jau ėmė skilinėti pernai vasaros pabaigoje suremontuotų kabinetų sienos pagrindiniuose parlamento rūmuose, rašo ,,Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Per kiek daugiau nei du mėnesius atliktas 4 mln. litų kainavęs Seimo pirmųjų rūmų ketvirtojo aukšto remontas buvo plačiai išreklamuotas ir išgirtas. Seimo vadovybė keliomis pamainomis plušusiems statybininkams įteikė diplomus, o atlikti remonto darbai praėjusių metų pabaigoje buvo įvertinti Lietuvos metų gaminio aukso medaliu statybos pramonės srityje.

REKLAMA

Tačiau Seimo Audito komiteto pirmininkė Loreta Graužinienė šią savaitę pastebėjo ir Seimo kanceliariją informavo, kad viena jos kabineto siena juda, nuo jos atšokęs tinkas bet kada gali nukristi.

Seimo kanceliarijos organizuotą konkursą buvo laimėjusi ir remonto darbus atliko bendrovė "Irdaiva", iš septynių konkurse dalyvavusių įmonių pasiūliusi mažiausią kainą. Bendrovė statybos darbams suteikė penkerių metų garantiją.

Šiais metais Seimas užsimojęs tęsti remontus pirmuosiuose rūmuose. Planuojama rekonstruoti 1-3 aukštus ir rūsio patalpas. Tai Seimui kainuotų iki 10 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų