REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nuo 2012 m. liepos 1 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai kartu su tarptautine kompanija „Acme Europe“ pradėjo vykdyti akciją „Saugus pokalbis kelyje“.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėjimas mobiliuoju telefonu bei susirašinėjimas trumposiomis žinutėmis toks pat pavojingas kaip alkoholis ir kvaišalai, todėl minėta prevencinė akcija skirta vairuotojų kalbėjimo mobiliaisiais telefonais atvejams išaiškinti. Ji bus vykdoma liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

REKLAMA

Vakar net 4 drausmingiems ir pavyzdingiems vairuotojams buvo padovanoti laisvų rankų įrangos komplektai skirti saugiai ir smagiai kelionei. Kitiems vairuotojams buvo dalijami lankstinukai su paruošta informacine medžiaga bei nuolaidų kuponais, skirtais įsigyti laisvų rankų įrangos komplektus. Viso akcijos metu bus išdalyta 1 600 lankstinukų.

Policijos pareigūnai įspėja ‒ vairuotojai, kalbantys mobiliuoju telefonu, keturis kartus dažniau patenka į eismo įvykius, tad būkite drausmingi ir saugūs ne tik vasarą, bet ir visus metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų