REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gudvudo festivalyje prancūzai parodė dar užmaskuotą priešserijinį „Renault Clio Sport“. Automobilį į trasą išvairavo pats „Renault“ vykdantysis direktorius Carlos Tavares. Beje, Gudvude prancūzų kompanijos oficiozai patvirtino ir keletą automobilių pasaulyje jau sklandančių gandų.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, patvirtinta, kad būsimas „Clio Sport“ gaus naujausią turbininį 1,6 litro darbo tūrio motorą. Variklių gamoje jis dabar keičia seną dvilitrį agregatą. Standartinėje versijoje jo galia siekia 201 a.g. B segmento automobiliui tai tikrai šaunus rodiklis. Tačiau tikėtina, kad „Clio Sport“ versijoje šio motoro galia sieks 210-215 a.g.

REKLAMA

Įdomu ir tai, kad būsimas „Clio Sport“ taps penkiaduriu automobiliu (dabar ši versija gaminama tik su trijų durų kėbulu). Pasak prancūzų, praktiškesnis kėbulas tokiam nišiniui automobiliui suteiktų daugiau galimybių rinkoje.

Būsimo modelio nuotrauka pasirodė virtualaus pristatymo išvakarėse

Tuo tarpu dėl įprasto „Clio“ irgi yra naujienų – būsimas „Clio“ debiutuos rudenį Paryžiuje, na o virtuali automobilio premjera numatyta šiandien. Tačiau jau vakar viename iš oficialių Europos „Renault“ atstovų tinklalapių „užsišvietė“ būsimo automobilio nuotrauka. Ta proga pristatome jums ir įprasto „Renault Clio“ fotografiją šiek tiek anksčiau laiko.

Per klaidą viename iš oficialių Europos „Renault“ atstovų tinklalapių „užsišvietė“ būsimo automobilio nuotrauka. (nuotr. Gamintojo)Per klaidą viename iš oficialių Europos „Renault“ atstovų tinklalapių „užsišvietė“ būsimo automobilio nuotrauka. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų