REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kazanės universiteto Fizikos ir matematikos fakulteto studentai parašė kolektyvinį laišką universiteto vadovybei prašydami bausti kankintoją – dėstytoją Lily Zaripov, kuri būdama neblaivi vertė juos laikyti branduolinės fizikos egzaminą 23 valandas. Tiek laiko studentai buvo priversti praleisti auditorijoje, rašo Lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Egzaminas prasidėjo birželio 26 dieną 10 valandą ryto ir baigėsi tik kitos dienos 9 val. ryto. Studentai pasakojo, kad dėstytoja atėjo į egzaminą akivaizdžiai paveikta alkoholio ir kitaip iš jų tyčiojosi.

REKLAMA

Egzaminą laikiusių studentų teigimu, net ir jo metu dėstytoja buvo išėjusi iš auditorijos, kur veikiausiai svaiginosi alkoholiu, nes jai sugrįžus buvo juntamas stiprus kvapas.

Per itin ilgai trukusį egzaminą docentė studentams pasakojo apie savo gyvenimą, įmonės veiklą, vaikų drabužius, o pažymius už egzaminą parašė tik tiems studentams, kuriems jautė simpatiją. Tą lemtingąją naktį egzamino neišlaikė 6 studentai.

REKLAMA
REKLAMA

Į policiją kreipėsi sunerimę studentų tėvai, kurie buvo šokiruoti, kai sužinojo, kaip ilgai vyksta egzaminas. Vėliau universiteto vadovybė patvirtino, kad egzaminuoti studentus ilgiau nei 6 valandas yra draudžiama.

Beveik parą studentus kankinusią dėstytoją ruošiamasi atleisti, bet ši turi galiojančią sutartį su aukštąja mokykla, kuri numato darbo vietos garantiją 5 metams. Pati dėstytoja su žiniasklaida bendrauti atsisako, motyvuodama savo suprastėjusia sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų