REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį, liepos 2 d., Kauno miesto meras į šventinį priėmimą miesto rotušėje pakvietė dvylikos stipriausių pasaulio krepšinio ekipų atstovus, FIBA vadovus bei teisėjus, kuriuos Kaune subūrė Pasaulio vaikinų jaunių krepšinio čempionatas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visiems lietuviams krepšinis yra didžioji meilė, tačiau kauniečiams jis reiškia dar daugiau. Kaunas - tai Arvydo Sabonio, Žydrūno Ilgausko, Rimo Kurtinaičio, Šarūno Jasikevičiaus ir daugelio kitų krepšinio milžinų miestas“, - rotušėje kalbėjo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

REKLAMA

A. Kupčinskas krepšininkams ir treneriams palinkėjo pergalių, teisėjams – teisingų sprendimų, o visiems krepšinio sirgaliams – nepakartojamų emocijų.

Susitikimo metu gražių žodžių Lietuvos krepšinio mokyklai bei Kaunui negailėjo ir FIBA prezidentas Ivanas Maininis. Jis gyrė puikią čempionato organizaciją, naują areną ir tikėjosi finale išvysti geriausią ir gražiausią krepšinį.

Rotušėje susirinko dvylikos krepšinio rinktinių delegacijos iš Graikijos, Kinijos, Korėjos, Ispanijos, Čekijos, Prancūzijos, Australijos, JAV, Kanados, Argentinos, Kroatijos ir Lietuvos. Jų atstovams Kauno meras įteikė simbolines dovanas.

Prisipažinęs, kad Kaune jaučiasi beveik kaip namuose, FIBA prezidentas I. Maininis paliko savo įrašą rotušės garbingų svečių knygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų