REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslo žurnalo Forbes paskelbtame daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių sąrašo viršūnėje netikėtai atsirado Kristen Stewart. Trilogijos „Saulėlydis“ žvaigždė aplenkė keletą metų iš eilės topo viršūnėje buvusias Cameron Diaz, Sandra Bullock ar Angeliną Jolie. Užsienio spaudoje juokaujama, kad K. Stewart tokia gerai apmokama aktore tapo dėl savo įpročio kramtyti lūpas. Lūpų kramtymas tapo neatsiejamas aktorės bruožu.

Verslo žurnalo Forbes paskelbtame daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių sąrašo viršūnėje netikėtai atsirado Kristen Stewart. Trilogijos „Saulėlydis“ žvaigždė aplenkė keletą metų iš eilės topo viršūnėje buvusias Cameron Diaz, Sandra Bullock ar Angeliną Jolie. Užsienio spaudoje juokaujama, kad K. Stewart tokia gerai apmokama aktore tapo dėl savo įpročio kramtyti lūpas. Lūpų kramtymas tapo neatsiejamas aktorės bruožu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kristen Stewart - 34,5 mln. dol.

22-ejų K. Stewart per metus (2011 gegužė - 2012 gegužė) uždirbo daugiau nei bet kuri kita aktorė. Didžiausia uždarbio dalis jai atiteko už Bellos vaidmenį filme „Saulėlydis“ ir jo tęsinyje. Taip pat nemaža pinigų sumą ji gavo už filmą „Snieguolė ir medžiotojas“.

REKLAMA


Cameron Diaz - 34 mln. dol.

Daugiausia praėjusiais metais aktorė uždirbo už filmą „Bloga mokytoja“. Nors filmo biudžetas tebuvo 20 mln. dol., filmas uždirbo 216 mln. Komiškų vaidmenų atlikėja vien už savo veidą filmuose gauna didžiules sumas pinigų ir tai nesikeičia jau daugelį metų. Nes tokio tipo filmuose populiarūs aktoriai yra raktas į finansinę sėkmę.

Cameron Diaz (nuotr. Harper's Bazaar)Cameron Diaz (nuotr. Harper's Bazaar)

Sandra Bullock - 25 mln. dol.

Nors paskutinis S. Bullock filmas „Nepaprastai garsiai ir neįtikėtinai arti“ nebuvo itin sėkmingas, aktorė vis dar yra viena daugiausiai uždirbančiųjų Holivude. 2009-aisiais pasirodęs filmas „Nematoma Pusė“ aktorei uždirbo solidų honorarą. Manoma, kad prie to prisidėjo S. Bullock skyrybos su vyru ir dėl to tekęs didesnis žiniasklaidos dėmesys jai ir jos sūnui Louis.

REKLAMA
REKLAMA

Sandra Bullock (nuotr. SCANPIX)Sandra Bullock (nuotr. SCANPIX)

Angelina Jolie - 20 mln. dol.

Nors aktorė šiuo metu nesifilmuoja didelio biudžeto ir populiarumo filmuose, didelius honorarus ji gauna dalyvaudama tokiose reklaminėse kampanijose kaip „Louis Vuitton“ ir panašiose. Kur beeitų ir ką bedarytų A. Jolie sulaukia didžiulio žiniasklaidos dėmesio, kuri aktorei yra labai palanki. Per metus A. Jolie pasirodė ant 78 žurnalų viršelių. Žiniasklaidos ir visuomenės dėmesys nesumažėjo ir po to, kai jos ilgametis draugas Bradas Pittas jai pasipiršo. Kartu jie augina šešis vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Angelina Jolie (nuotr. SCANPIX)Angelina Jolie (nuotr. SCANPIX)

Charlize Theron - 18 mln. dol.

Ch. Theron yra pusiaukelėje savo karjeros, kurios pakilimu laikomas filmas „Jauna pilnametė“. Nors filmas uždirbo tik 23 mln. dol., aktorei jis atnešė sėkmę ir populiarumą. Gana sėkmingai ji pasirodė paskutiniuose savo filmuose „Snieguolė ir medžiotojas“ ir „Prometėjas“. Taip pat aktorė yra gerai apmokamas kosmetikos kompanijos „Dior“ veidas.

Charlize Theron (nuotr. SCANPIX)Charlize Theron (nuotr. SCANPIX)

Julia Roberts - 16 mln. dol.

J. Roberts pasiekė tokį kritinį amžių, kai aktorėms tampa nelengva rasti savęs vertą vaidmenį. Vietoj to, kad imtųsi visko, ką jai siūlo, aktorė  yra išranki. Tačiau net ir tie filmai, kuriuos ji atsirinko, nesulaukė didelės sėkmės. Filmas „Larry Crowne“, kuriame J. Roberts vaidino su Tomu Hanksu, uždirbo tik 52 mln. dol., „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“ uždirbo 135 mln., tačiau vien pats filmas kainavo net 85 mln. dol..

REKLAMA

Julia Roberts (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)Julia Roberts (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Sarah Jessica Parker - 15 mln. dol.

Didižiausią šios sumos dalį aktorė gavo už filmą „Ir kaip ji viską suspėja?“ - pats filmas uždirbo 30 mln. dol. Taip pat S. J. Parker vis dar uždirba iš HBO serialo „Seksas ir miestas“ bei sėkmingai parduodamų vardinių kvepalų „NYC“ ir „Lovely“. Be to, aktorė reklamuoja kosmetikos kompanijos „Garnier“ plaukų priežiūros priemones.

Sarah Jessica Parker (Scanpix/AFP nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Sarah Jessica Parker (Scanpix/AFP nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Meryl Streep - 12 mln. dol.

Daugiausia kartų nominuota ir apdovanota aktorė M. Streep praėjusiais metais atsiėmė trečiąjį Kino akademijos apdovanojimą už filmą „Geležinė ledi“. Būdama 62-ejų aktorė turi pavydėtiną karjerą. Ji dirba nuosekliai, rasdama laiko ir mažesniems, bet apdovanojimų vertiems filmams, tokiems kaip „Pražydusios viltys“.

REKLAMA

Meryl Streep (nuotr. SCANPIX)Meryl Streep (nuotr. SCANPIX)

Kristen Wiig - 12 mln. dol.

Komedija „Pamergės“, kurioje pasirodė ir K. Wiig, uždirbo daugiau nei visi tikėjosi - net 288 mln. dol., kai filmo pastatymas tekainavo 32 mln.. Paskui K. Wiig suvaidino dar mažesnio biudžeto filme „Draugai su vaikais“. Tačiau per ateinančias Kalėdas aktorė filmuosis didelio biudžeto juostoje „The Secret Life of Walter Mitty“ kartu su Benu Stilleriu.

Kristen Wiig (nuotr. SCANPIX)Kristen Wiig (nuotr. SCANPIX)

Jennifer Aniston - 11 mln. dol.

Paskutinis didesnis J. Aniston filmas buvo „Suvaidink mano žmoną“ su Adamu Sandleriu. Tačiau daugiau ji uždirbo už filmą „Kaip atsikratyti boso?“, kuriame ji suvaidino hiperseksualią ir agresyvią stomatologę. Serialo „Draugai“ žvaigždė praėjusiais metais sulaukė daug žiniasklaidos dėmesio dėka draugystės su aktoriumi Justinu Therouxu. Jie susipažino filmo „Wanderlust“ filmavimo aikštelėje.

J. Aniston (nuotr. SCANPIX)J. Aniston (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų