REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

33 metų Ammazas Qureshis iš Didžiosios Britanijos per kompiuterinę programą „Skype“ bendravo su savo meiluže Yasmin Chaudhry iš Norvegijos, kai jos kūdikis pertraukė pokalbį savo verksmu.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomen A. Qureshis pasiūlė vienerių metų mergaitę nubausti ir įgrūsti ją į kibirą su vandeniu. Y. Chaudhry taip ir padarė, o vyras kompiuterio ekrane stebėjo, kaip mažylė nuskendo, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Kai Y. Chaudhry suprato, kad jos vaikas nebekvėpuoja, ji paskambo pagalbos telefonu ir išsikvietė medicinos pagalbą. Gydytojams ji pasakė, neva mergaitės, vardu Hunaina, pati netyčia įkrito į vandenį.

Atvykus medikams mergaitė jau buvo be sąmonės, o kitą dieną mirė. Tai nutiko 2010 m. spalį.

Y. Chaudhry po kelių dienų buvo suimta įtariant aplaidžiu elgesiu, sukėlusiu mirtį, nes nesutapo gydytojams ir policijai jos pasakotos istorijos.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjus įvykio aplinkybėms, kaltinimai motinai buvo perkvalifikuoti į nužudymą, o Norvegijos pareigūnai išvyko į Britaniją apklausti A. Qureshio, kurį Y. Chaudhry kaltino ją sukursčius .

A. Qureshis sugebėjo nuo žmonos nuslėpti turįs meilužę ir prisidėjęs prie nužudymo iki pat tada, kol juo ėmė domėtis policija.

Vyriškis pripažino stebėjęs, kaip mergaitė skendo, bet neigia davęs bet kokius nurodymus Y. Chaudhry.

Šiuo metu A. Qureshis yra laikomas Didžiosios Britanijos įkalinimo įstaigoje. Jis laukia sprendimo, kada bus išduotas Norvegijai, kur turėtų stoti prieš teismą dėl žmogžudystės iniciavimo ir bendrininkavimo nužudant.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų