REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą papildė naujas, tačiau praeityje jau sostinės klubo marškinėlius vilkėjęs įžaidėjas. Sostinės ekipą į mūšius ves 30-metis 190 cm ūgio Latvijos krepšinio rinktinės žaidėjas Janis Blūmas rašo oficialus „Lietuvos ryto“ puslapis.

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas „Lietuvos ryto“ komandai atstovavo 2006-2007 sezone, o su vilniečiais šeštadienį pasirašė dviejų metų sutartį. „Norėjau kažką keisti karjeroje. Pagalvojau, kur galėčiau žaisti. Pirma mintis – gal „Lietuvos ryte“? Nudžiugau, kai gavau vilniečių pasiūlymą“, - sakė J. Blūmas.

REKLAMA

Ketverius metus Ispanijoje žaidęs J. Blūmas keliasi į Lietuvą. „Arčiau namų, gera ir pažįstama komanda, Eurolygos turnyras. Ko dar reikia? Gerai, kad aš galvojau apie „Lietuvos rytą“ ir vilniečiai neužmiršo manęs. Norėjau dar kartą pažaisti šioje komandoje“, - linksmai sakė naujasis „Lietuvos ryto“ pirkinys J. Blūmas.

Praėjusį sezoną latvis atstovavo Eurolygos turnyre kovojusiai ir nemažai šurmulio sukėlusiai Ispanijos Bilbao „Gescrap Bizkaia“ komandai. Baskų ekipa sugebėjo sėkmingai pasirodyti reguliariame sezone, prasimušti į „Top 16“ varžybas, o iš jų prasibrauti net į atkrintamuosius mačus, nustumdama žemiau net Madrido „Real“.

Šiame etape Bilbao krepšininkai serijoje iki 3 laimėjimų 1:3 nusileido Jono Kazlausko treniruojamai Maskvos CSKA komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų