REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio čempiono Kauno „Žalgirio“ klubo kapitonas Paulius Jankūnas dar sezonui lieka komandoje, skelbiama Kauno klubo interneto svetainėje.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį puolėjo sutartis įsigaliojo dar vieneriems metams. 2010-ųjų liepą su P. Jankūnu buvo pasirašytas kontraktas pagal formulę 2+1.

REKLAMA

Šią savaitę šalies čempionai taip pat metams pratęsė sutartis su į ekipą sėkmingai įsiliejusiu Vyteniu Lipkevičiumi ir legionieriumi iš Kroatijos Marku Popovičiumi (Marko Popovič).

2003 metais „Žalgirio“ pagrindinėje sudėtyje debiutavęs P. Jankūnas rudenį pradės jau devintąjį sezoną Kauno ekipoje. 205 cm ūgio krepšininkas vos metams buvo palikęs gimtąjį miestą, kai 2009-2010 metų sezone atstovavo Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) klubui.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną P. Jankūnas „Žalgirio“ gretose pirmavo pagal atkovotus kamuolius. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) jis per rungtynes po krepšiais sugriebdavo po 5,5 kamuolio bei pelnydavo po 10 taškų. Eurolygos varžybose 28-erių metų krepšininko pelnytų taškų vidurkis buvo 7,8, o atkovotų kamuolių - 5,6.

Šiuo metu kontraktus su „Žalgiriu“ turi Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas, Mindaugas Kuzminskas, Marijus Delašas (Mario Delaš), M. Popovičius, V. Lipkevičius ir P. Jankūnas. Kauno komanda turi teisę pratęsti sutartis su Tomu Delininkaičiu ir Dainiumi Šalenga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų