REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Čeliabinsko taikos teismas nutraukė baudžiamąją bylą sunkiaatletei Marinai Kigelevai pravarde „Bronia“ („Šarvai“). Prieš metus daugiau kaip centnerį sverianti moteris, dirbanti teisėsaugos struktūroje, susimušė su vyriškiu automobilių stovėjimo aikštelėje. Galiūnė apkandžiojo oponentą ir apgadino jo automobilį. Tačiau ši kurioziška byla buvo nutraukta šalims susitaikius.

REKLAMA
REKLAMA

Nukentėjusysis sutiko taikintis su milicininkės antpečius nešiojančia sportininke po to, kai ši jam sumokėjo kompensaciją už padarytą moralinę žalą – 15 tūkstančių rublių, perduoda agentūra „RIA „Novosti“ su nuoroda į Čeliabinsko Centro rajono prokuratūros darbuotoją.

REKLAMA

Kaip matyti iš bylos medžiagos, rugpjūčio pradžioje sportininkė pasistatė automobilį „KIA“ aikštelėje šalia banko Čeliabinsko centre, užtverdama išvažiavimą vienai iš ten stovėjusių mašinų. Grįžęs šeimininkas padarė stipruolei pastabą, po kurios jiedu susižodžiavo, o vėliau žodžiavimasis  virto kumštynėmis. Rezultatas buvo tas, kad abu konflikto dalyviai, patyrę traumas, atsidūrė ligoninėje.

Medikai užfiksavo, kad nukentėjusio Viktoro Aksionovo krūtinėje yra plėštinė žaizda nuo įkandimo, įkandimo žymės ant peties ir apdraskymo žymės ant sprando.

REKLAMA
REKLAMA

110 kilogramų sveriančiai sportininkei, kaip teigė ji pati, buvo sulaužyta nosis, įplėštas ausies spenelis, jai konstatuotas smegenų sukrėtimas. Tvarkos sergėtoja paaiškino, kad oponentas neva sugebėjo pargriauti ją ant vejos, atsisėdo jai ant pilvo ir ėmė talžyti kumščiais veidą.

Per konfliktą nukentėjo ir V. Aksionovo automobilis. Kol vyras buvo nuėjęs į banką nusiplauti kraujo, tekėjusio iš jam padarytų žaizdų, raumeningoji uralietė nutaikė tinkamą progą ir savo espanderiu nučaižė nekenčiamą transporto priemonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visą šį incidentą užfiksavo vaizdo stebėjimo kamera ant banko pastato. Policija iškėlė baudžiamąją bylą pagal RF Baudžiamojo kodekso 116 straipsnio 2 dalį (mušimas iš chuliganiškų paskatų). Už tokią veiką numatytas laisvės atėmimas iki dvejų metų.

М. Kigeleva kažkada tarnavo armijoje – ji buvo tankų dalinio valgyklos vyresnioji virėja Irkutsko srities Nižneudinsko mieste. Nusikaltimo įvykdymo laikotarpiu moteris dirbo kvotėja viename iš VRM rajono skyrių.

Moteris taip pat užsiiminėjo sunkiąja atletika. Kaip skelbė svetainė „Mir karate“ („Karatė pasaulis“), 2009 metais ji pasiekė rekordą, traukdama kombainą. Vėliau ji patraukė 175 tonas sveriantį elektrovežį 10 metrų per rekordines Rusijai 52 sekundes. Sportininkės ūgis 180 cm, svoris – 110 kilogramų.

М. Kigeleva yra netekėjusi ir, kaip apie ją rašė žiniasklaida, „tikisi susirasti mažą ir trapų vyrą, kad galėtų nešioti jį ant rankų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų