REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portugalijos futbolo rinktinės lyderis Cristiano Ronaldo pavėlavo į lėktuvą, kuriuo komanda iš Donecko oro uosto skrido į Lisaboną po pralaimėjimo EURO 2012 turnyro pusfinalyje ispanams, praneša informacinis centras „Ukraina 2012“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kelionės organizatorius paklausė manęs, ar nenorėčiau sėdėti penktoje zonoje – pačiame lėktuvo salono gale. Aš sutikau. Kartais sėdžiu pirmoje, antroje ar trečioje zonoje. Šįkart sutikau sėdėti penktojoje. Po to nuėjau į kavinę nusipirkti bandelę ir lėktuvas išskrido be manęs. Tai neteisinga“, – pasakojo Madrido „Real“ žvaigždė.

REKLAMA

Įdomu, kad Portugalijos rinktinės treneris Paolo Bento to nepastebėjo. Brangiausiam pasaulio futbolininkui Ukrainoje teko praleisti dar keletą valandų iki kito reiso, rašo „Gazeta.ru“.

Ši istorija netikra ir interviu išgalvotas. Visą tai sukūrė yahoo.com futbolo tinklaraščio „Dirty Tackle“ kūrėjas Peckas Brooksas. Tai buvo juokelis iš rubrikos „Future News“,  kurį dauguma jo tinklaraščio skaitytojų suprato. Tačiau pasirodo, kad kai kurie skaitytojai ir užsienio žurnalistai (pvz.: Rusijos, Ukrainos, Brazilijos, Ispanijos, Nyderlandų ir Lietuvos) priėmė šią naujieną kaip tikrą ir visur išplatino. Autorius stebisi, kaip žmonės ir žurnalistai galėjo patikėti šia istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad Portugalijos rinktinė Europos čempionato pusfinalyje tik po 11 baudinių serijos turėjo pripažinti titulą ginančios Ispanijos nacionalinės ekipos pranašumą. Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis – 0:0.

Sekmadienį EURO 2012 finale žais Ispanijos ir Italijos rinktinės. Pastaroji antrajame pusfinalyje ketvirtadienį 2:1 įveikė turnyro favoritais laikytus vokiečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų