REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį į Vilniaus „Siemens“ areną stebėti pirmojo Europos futbolo čempionato pusfinalio tiesioginės transliacijos rinkosi ištikimiausi Portugalijos ir Ispanijos rinktinių sirgaliai. Šiandiena didžiuliame ekrane sostinės arenoje bus tiesiogiai transliuojamas antrasis „Euro 2012“ pusfinalis, kuriame susitiks čempionato favoritais laikoma galinga Vokietijos rinktinė ir Italijos komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginės transliacijos pradžia – 21.45 val. Durys į „Siemens“ areną atidaromos – 21 val.

REKLAMA

„Sporto varžybas, kad ir kokios jos būtų – futbolo, krepšinio, teniso, rankinio ar bet kokios kitos – daugelis mūsų mėgsta stebėti būryje žmonių. Ir kuo tas būrys didesnis, tuo smagiau. Todėl labai džiaugiamės, jog mes futbolo sirgaliams Vilniuje galime padovanoti ne tik kokybišką vaizdą, garsą, bet ir galimybę svarbiausias čempionato akimirkas stebėti minioje“, – sako Vilniaus „Siemens“ arenos generalinio direktoriaus pavaduotojas Juras Vėželis bei džiaugiasi vakar arenoje tvyrojusia puikia atmosfera ir nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Siemens“ arenoje bus tiesiogiai transliuojama ir lemiama „Euro 2012“ kova, po kurios paaiškės naujasis Europos futbolo čempionas. Po vakarykščio mačo paaiškėjo, jog finalinėje kovoje tikrai matysime žaidžiančius ispanus.

„Puikiai su draugais praleidome laiką, didžiuliame ekrane pažiūrėjome varžybas, laimėjo mūsų mylima komanda. Dar ir prizų laimėjome. Argi gali būti geriau?“ – retoriškai klausia su draugų kompanija vakar tiesioginę varžybų transliaciją Vilniaus „Siemens“ arenoje stebėjęs Donatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Futbolo gerbėjams arenoje bus paruoštas didžiulis 20x10 metrų dydžio ekranas bei apie 7 tūkst. sirgalių talpinanti salė. Kiekvieno mačo metu sirgalių laukia ne tik puikus vaizdas, didžiulės emocijos, akcijos, siurprizai, bet ir vertingi transliacijų rėmėjų įsteigti prizai.

Bilietus į tiesiogines svarbiausių Europos futbolo čempionato mačų transliacijas nuo galima įsigyti visose „Tiketos“ kasose arba internetu www.tiketa.lt. OMNI ID kortelių turėtojams – įėjimas nemokamas, o visiems kitiems sirgaliams bilieto kaina į vienų varžybų transliaciją – 5 litai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų