REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien aviakompanija „Iceland Express“pradėjo vykdyti tiesioginius vasaros sezono skrydžius tarp Islandijos sostinės Reikjaviko ir Vilniaus.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo birželio 27 d. iki rugpjūčio 29 d. bus vykdomas vienas savaitinis skrydis trečiadieniais: atvykimas į Vilnių – 05.00 val., išvykimas iš Vilniaus – 06.00 val. Skrydžio į Reikjaviką trukmė -  apie 4 val. Islandijos aviakompanijos reisai bus vykdomi orlaiviu „Airbus A320“, talpinančiu 180 keleivių. Šį sezoną keleiviams bus pasiūlyta apie 3 600 vietų.

REKLAMA

„Šiandien „Iceland Express“tapo 20-ta aviakompanija, skraidančia reguliariais maršrutais Vilniaus oro uoste. Džiugu, kad galime pritraukti naujus operatorius, taip suteikdami galimybę laisviau ir patogiau keliauti tiek lietuviams, tiek užsienio svečiams,“ – sako Tarptautinio Vilniaus oro uosto generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

„Iceland Express“skrydžius vykdo bendradarbiaudama su „Holiday Czech Airlines“, aviakompanijos„Czech Airlines“ seserine bendrove, pripažinta viena punktualiausių aviakompanijų Europoje. „Iceland Express“ šią vasarą aktyviai plečia savo skrydžių geografiją– šio sezono metu aviakompanijos lėktuvai skraidys į šešiolika miestų Europoje, ir tai bus didžiausias krypčių skaičius aviakompanijos istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų