REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lamborghini“ vadovai su nekantrumu laukia ambicingo supervisureigio „Urus“ gamybos pradžios ir su jo pasirodymu sieja itin daug komercinių vilčių. Tačiau italų kompanijos vadovai puikiai supranta, kad visureigis negali būti topinis, markę reprezentuojantis automobilis. Modelių linijos viršūnėje turėtų būti kažkas įspūdingesnis ir už dabartinį „Aventador“. Ir jei tikėti gandais, italai jau ruošia naują keturių vietų automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Jei tikėti gandais, rinkoje gali pasirodyti ir keturių vietų būsimos kartos „Lamborghini Aventador“ versija. Labai retai meluojančio žurnalo „Motor Trend“ kolektyvas paskelbė, kad italai jau ruošia tokį koncepcinį automobilį. Keturių vietų „Aventador“ bazė būtų šiek tiek ilgesnė, atsirastų dar dvi miniatiūrinės prieš eismą atidaromos durys (panašiai, kaip „Mazda RX8“).

Keturviečiai superautomobiliai jau nieko nestebina. Tačiau jie būna labiau civilizuotos klasikinės komponuotės. O štai keturių vietų automobilis su centrine motoro komponuote – šis tas itin ambicingo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų