REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ puolėjas Calumas Elliotas pagaliau pelnė įvartį. Pirmadienį, XVIII „General Financing A lygos“ ture, legionierius iš Škotijos pasiuntė kamuolį į Alytaus „Dainavos“ vartų tinklą ir nutraukė net septynerias rungtynes trukusią įvarčių sausrą.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi pelnęs taip ilgai lauktą įvartį. Pastarasis mėnesis man buvo labai sunkus tiek psichologiškai, tiek fiziškai, tačiau niekada nepraradau pasitikėjimo savimi. Žinojau, kad nesėkmės yra tik laikinos.“, - sako C. Elliotas. – „Nepalūžti sunkiomis akimirkomis padėjo šeima, ypač vyresnysis brolis Rossas. Jis visuomet mane motyvuoja labai gerais patarimais bei įkvėpiančiomis frazėmis.“

REKLAMA

„Suprastėjusiam mano žaidimui įtakos turėjo atsinaujinusi trauma. Negalėjau išlaikyti tokios geros fizinės formos, kaip sezono pradžioje, tačiau medikams pavyko mane pastatyti ant kojų. Dabar jaučiuosi žymiai geriau. Tikiuosi, jog nesėkmės jau praeityje, o nuo šiol mano žaidimo kreivė kils tik į viršų.“, - viliasi vienas rezultatyviausių „General Financing A lygos“ futbolininkų. – „Neturime daug puolėjų, tad puikiai suprantu, jog privalau pateisinti trenerio, komandos draugų ir sirgalių lūkesčius. Nuo pat atvykimo į Lietuvą pradžios jaučiu spaudimą rungtyniauti itin gerai.

Man tai labai patinka.“ 25-erių metų žalgirietis šiame sezone pelnė 13 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų