REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Drąsiaus Kedžio tėvai Laimutė ir Vytautas Andrius Kedžiai kreipėsi į Kauno miesto apylinkės teismą prašydami jiems leisti pasimatyti su gegužės 17-ąją iš jų namų išvežta anūke. Kedžiai pageidauja savo sūnaus ir Laimutės Stankūnaitės dukrą matyti kartą per savaitę po keturias valandas, rašo lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Prašome nustatyti LLT mūsų, senelių – Laimutės Kedienės ir Vytauto Andriaus Kedžio, – bendravimo su anūke tvarką, t. y. leidžiant mums, seneliams, matytis ir bendrauti su anūke, Kauno miesto VPK (Vyriausiojo policijos komisariato – red. past.) patalpose, dalyvaujant Kauno m. savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojui, kiekvieną pirmadienį nuo 13 iki 17 val.“, – rašoma Kedžių prašyme teismui.

REKLAMA

D. Kedžio tėvai aiškina, kad anūkė su jais gyveno septynerius metus, kad L. Stankūnaitė dukrą augino labai trumpai ir esą anūkė prie jų yra labai prisirišusi. „Šiuo metu neleidžiant susitikti su mumis pažeidžiami vaiko interesai. Neleidžiant jai bendrauti su mumis, tiek mergaitei, tiek mums daroma žala“, – rašoma Kedžių prašyme.

Tai jau ne pirmas Kedžių bandymas susitikti su gegužės 17 d. iš jų namų paimta anūke. Dėl pasimatymų jie buvo parašę prašymus Kauno miesto ir rajono vaiko teisių apsaugos skyriaus vadovėms, tačiau sulaukė neigiamo atsakymo.

REKLAMA
REKLAMA

Ar leisti matytis seneliams su jos dukra, sprendžia L. Stankūnaitė. Ji neatmeta galimybės, kad ateityje mergaitė galės matytis su Kedžiais, tačiau kol kas vaiką lankanti psichologė rekomenduoja vengti mažametei bet kokio bendravimo su ankstesne jos aplinka.

Kedžiams buvo pasiūlyta anūkei rašyti laiškus, kuriuos mergaitei nuneštų ir perskaitytų kartą per savaitę L. Stankūnaitę ir jos dukrą lankanti psichologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų