REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką pasakytumėte apie 1971 metų „BMW“ pikapą? Bet kuris automobilių žinovas pasakytų, kad tokių automobilių bavarai negamino. Tačiau perdirbėjai kartais nustebina dar ir netokiais stebuklais. O vyrukai iš San Francisko atelje „Ottowerks“ europiečius ir ne tik lengvai kraipyti galvas privertė iš keturiasdešimtmečio klasikinio „BMW“padarę tikrų tikriausią pikapą.

REKLAMA
REKLAMA

Klasikinis „BMW“ banglentininkams pagal „Ottowerks“ vyrukus. (nuotr. Gamintojo)Klasikinis „BMW“ banglentininkams pagal „Ottowerks“ vyrukus. (nuotr. Gamintojo)

„Ottowerks“ kaip pagrindą paėmė 1971 metų „BMW 1600“ automobilį ir išjo padarė visai neblogai atrodantį pikapą. Tiesa, galinės kabinos sienelės čia nėra, nes tuomet būtų tekę keisti lakonišką, bet dailų automobilio siluetą. Tačiau kam ta uždara kabina, kai visas veiksmas sukasi saulėtoje Kalifornijoje. Pats šauniausias pikapas banglentininkams...

REKLAMA

„Ottoverks“ vyrukai padirbėjo tikrai neblogai ir neapsiribojo tik kosmetiniais pakeitimais. Dabar šio veterano ratus suka iš „E30“ serijos „BMW“ pasiskolintas 171 a.g. šešių cilindrų motoras. Jei kas nors iš jūsų širdyje jaučiasi tikru banglentininku, dar galite suspėti – „eBay“ už šį automobilį vyrukai iš Kalifornijos prašo 11 tūkst. ir 300 Amerikos „žaliųjų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų