REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Olandijos futbolo rinktinės ir „Schalke“ puolėjas Janas-Klaasas Huntelaaras dėl savo nepakenčiamo elgesio turėjo būti išmestas iš rinktinės dar prieš Europos čempionato pradžią. Taip teigia kone visi olandų futbolininkai, gėdingai baigę turnyrą jau po grupės varžybų, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų futbolininkas niekaip negalėjo susitaikyti su tuo, kad treneris Bertas van Marwijkas pirmenybę atidavė ne jam, o „Arsenal“ žaidžiančiam Robinui van Persie. J. K. Huntelaaras tik trečiose grupės rungtynėse pasirodė nuo dvikovos pradžios.

REKLAMA

Olandų laikraštis „NRC Handelsblad“ cituoja vieną anonimą, iš arti mačiusį rinktinės virtuvę: Janas-Klaasas per Europos čempionatą elgėsi nepakenčiamai. Treneris turėjo jį iš karto išsiųsti namo.“

Dėl savo atsarginio žaidėjo vaidmens puolėjas buvo pareiškęs savo nuomonę žiniasklaidai. „Galbūt tai jau buvo nuspręsta iš anksto. Mane tai išties nuvylė, tačiau lieku, nes noriu žaisti. Manau, kad privalau žaisti“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad nacionalinės komandos žaidėjai reikalavo konfliktuojantį futbolininką išmesti, tačiau strategas nusprendė kitaip. Anot anonimo, visa rinktinė buvo soti Huntelaaru ir jo elgesiu: „Klausiu savęs, ar jis apskritai turi ateitį šioje komandoje. Kils milžiniškas protestas, jei jis kada J.K. Huntelaaras kda vėl bus pakviestas į rinktinę. Beveik niekas daugiau nenoriu su juo kartu žaisti.“

Priminsime, kad Europos čempionato B grupės rungtynėse olandai 0:1 pralaimėjo Danijos rinktinei, rezultatu 1:2 nusileido vokiečiams ir portugalams. Favoritais laikyti oranžiniai turnyrą buvo priversti palikti neiškovoję nė taško.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų