REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienio vakarą į sostinės menų fabriką „Loftas“ skubėjo gausybė vilniečių ir miesto svečių.

Šeštadienio vakarą į sostinės menų fabriką „Loftas“ skubėjo gausybė vilniečių ir miesto svečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grandioziniame ir unikaliame „Loftas Fest 12“ šeštadienio programoje pasirodė ne tik Lietuvoje itin populiarios grupės kaip „G&G Sindikatas“, „Freaks On Floor“, bet ir užsienyje populiarios grupės kaip „Lace On Lipstick“, „Kundama“ ir daugelis kitų.

REKLAMA

Įdomiausia tai, kad šis festivalis vyksta pačiame Vilniaus mieste - naujamiesčio rajono teritorijoje. Renginyje linksminosi ir dainininkė Ericos Jennings-Didžiulis su vyru Jurgiu Didžiuliu.

Festivalio teritorijoje kokybiškos muzikos klausytojai gali ne tik pasiklausyti mėgstamų atlikėjų koncertų, bet ir stebėti Europos futbolo čempionatą, žiūrėti kino filmus ar pasigrožėti skulptūrų paroda. Taip pat galia piešti graffiti, pasiilsėti milžiniškame miegamajame ar pagulėti hamake.

REKLAMA
REKLAMA

Antroji festivalio diena pranoko organizatorių lūkesčius

Antroji unikalaus trijų dienų reivo „Loftas Fest“ miesto centre diena praėjo audringai. Ant pirštų galų lankytojus laikė festivalio vieni pagrindinių svečių „Looptroop Rockers" bei dar apie kelias dešimtis grupių, daugiausia iš užsienio.

Šeštadienio vidurdienį ant pagrindinės festivalio „Lumia“ scenos pradėjo lipti brito filmų meistro Beno Dowdeno kuruojamos programos svečiai. Ypatingai daug dėmesio susilaukė beatboxo genijaus MC Xander ir Bristolio pažibų Mr. Woodnote, Eva Lazarus ir Lil Rhys pasirodymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie pirmą valandą nakties veiksmas iš lauko persikėlė į menų fabriko „Loftas“ ir kitas dvi scenas po stogu. Ten aukštą temperatūrą palaikė lietuvių hip hopo svarbiausieji – „G&G Sindikatas“, „Despotin Fam“, „Dee & Kamy“ bei kt.

Apie 9 val. sekmadienį ryte prie pagrindinės festivalio scenos atlikėjai rinkosi pagroti vienas su kitu improvizuodami – mėgavosi ištvermingiausia publika ir savo naujomis muzikinėmis kolaboracijomis.

„Galbūt iš šio gražaus ryto gims naujų projektų – atlikėjai susipažino tarpusavy, todėl gal į kitų metų „Loftas Fest“ teks kviesti tuos pačius muzikantus, tik su naujais projektais“, – ypatingai pavykusia antra „Loftas Fest“ diena džiaugiasi išskirtinio festivalio mieste idėjos sumanytojas Viktoras Diawara.

Taip pat šeštadienį visu pajėgumu festivalio teritorijoje veikė menų gamykla, kino teatras, pramogų zona, badmintono turnyras, kūrybinės instaliacijos ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų