REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klausimas: Nerimauju, kad esu nenormali, nes pasiekti orgazmą man visuomet prireikia pusvalandžio. Tas pats vyko su visais mano partneriais, kuriuos turėjau, tačiau tai pirmas kartas, kai dėl to sunerimau, nes dabartinis mano partneris pasakė, kad visoms jo buvusioms partnerėms prireikdavo maždaug dešimties minučių. Anksčiau maniau, kad visos užtrunka tiek, kiek ir aš. Man patinka seksas, tačiau nesuprantu, kodėl prireikia tiek daug laiko? Ar galite man padėti?

REKLAMA
REKLAMA

Atsakymas: Kiekvienai moteriai pasiekti orgazmą prireikia skirtingai laiko, o pusė valandos – nėra nieko neįprasto. Verta turėti omenyje, kad tam tikri dalykai kaip alkoholis, stresas ar vaistai gali atitolinti orgazmą. Taip pat gali būti, kad jūsų partneris “nepaspaudžia" tinkamų jūsų mygtukų. Kalbėti apie seksualines žmonių technikas reikėtų atsargiai, nes dauguma jaučiasi dėl to šiek tiek nesaugūs. Pabandykite paklausti savo partnerio, ar yra kas nors, ką galėtumėte jam padaryti ir kas jam patiktų, o tada papasakokite apie savo norus.

REKLAMA

Be abejonės, tai, kad jūsų partneris lygina jus su savo buvusiomis, nėra labai jautru iš jo pusės. Žinoma, kai kurios moterys gali baigti per dešimt minučių, tačiau kitoms prireikia ir daugiau nei pusvalandžio. Jam reikėtų suprasti, kad kiekviena moteris yra skirtinga.

Jei norite pagreitinti reikalus, pabandykite į darbą pasitelkti ir pirštus arba sekso žaisliukus, net stimuliuojančius kremukus. Vibratorius ir liežuvis gali suteikti puikių potyrių. Pasakykite jam, kai jis paliečia tinkamus taškus, kurie tikrai jus užveda. Svarbiausia, nesusikoncentruokite ties orgazmu. Orgazmas yra užsispyręs, jei galima taip pasakyti – kuo daugiau apie tai galvoji, tuo labiau jis išsisukinėja.

Nesinervinkite dėl to. Jūs esate visiškai normali. Parodykite savo partneriui, kas jums patinka atodūsiais, dejonėmis ar dar kaip nors. Pridėkite šiek tiek papildomos stimuliacijos, o jei jūsų antroji pusė nenustos lyginti jūsų su savo buvusiosiomis, paklauskite jo,  ar jis nori, kad jūs pradėtumėte lyginti jį su savo buvusiais partneriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų