REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Istorijos apie išmaniųjų telefonų „karštą charakterį“ tęsiasi, o tai dar kartą patvirtina nelinksmos nuotraukos, atskriejusios iš Airijos sostinės Dublino. Šį kartą savo šeimininkui „pirotechninę“ išdaigą iškrėtė naujasis išmanusis telefonas „Samsung Galaxy S III“. Incidento metu mobilusis telefonas buvo specialiame automobiliams pritaikytame laikiklyje.

REKLAMA
REKLAMA

Airio teigimu, jokių objektyvių priežasčių, kodėl jo išmanusis „Galaxy S III“ galėjo užsiliepsnoti, jis nepamena. Telefonas tiesiog užsidegė, pasirodė balta liepsna bei kibirkštys, įvyko netgi kažkas panašaus į mažą sprogimą. Aišku, ugnis pradegino plastiką ir išlydė nedidelę dalį korpuso. Tuo metu išmanusis telefonas toliau tęsė savo darbą, nors mobiliojo ryšio signalo jau „nematė“. Bet kokiu atveju tokiu įrenginiu toliau naudotis tikrai buvo nesaugu. Beje, užsiliepsnojęs telefonas pažeidė ir automobilio salono plastiką.

Šeimininkas nunešė sudegusį „Galaxy S III“ į jo pirkimo vietą – mažmeninės prekybos tinklo „Carphone Warehouse“ parduotuvę. Ten telefonas buvo paimtas ir perduotas ekspertizei. Dabar belieka laukti atsakymo, kas galėjo tapti incidento priežastimi. Pats airis pažymi, jog galėjo būti ir blogiau, jei įrenginys būtų, pavyzdžiui, užsiliepsnojęs pokalbio metu arba kelnių kišenėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų