REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kone kiekvienam įdomu praverti duris ir pasižiūrėti, kaip gyvena ryškiausios sporto, kino, televizijos žvaigždės. Baseinai, kino salės, nuosavas spa centras, nuosavas ežeras... Jei neturite tokių namų, tai kviečiame bent pasvajoti, kad galbūt kada nors pavyks tokį įsigyti, nes jie visi yra parduodami.

Kone kiekvienam įdomu praverti duris ir pasižiūrėti, kaip gyvena ryškiausios sporto, kino, televizijos žvaigždės. Baseinai, kino salės, nuosavas spa centras, nuosavas ežeras... Jei neturite tokių namų, tai kviečiame bent pasvajoti, kad galbūt kada nors pavyks tokį įsigyti, nes jie visi yra parduodami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Namas, kuriame buvo filmuota juosta „Bėglys“

Kino filmų ir aktoriaus Harrisono Fordo gerbėjai jei tik galėtų įpirkti, tikrai įsigytų šį nuostabų namą Čikagoje, Ilinojaus valstijoje. 1993 metais jame buvo filmuojamas trileris „Bėglys“ (The Fugitive). Kas matė šį filmą, be abejonės, prisimena namo svetainę, virtuvę bei kiemą. Įsikūręs netoliese Linkolno parko šis 4 aukštų namas, kuris po filmavimo buvo naujai renovuotas, parduodamas už 3,699 mln. JAV dolerių. Jame yra keli miegamieji, svetainės, baseinas ir netgi liftas.

REKLAMA

Vaizdai iš namo.

JAV beisbolo žaidėjo Casey Stengel namai

Kai Casey Stengel apsigyveno Viduržemio jūros regionų stiliaus name Glendeile, Kalifornijoje, jis pasakė, kad juose gyvens iki pat mirties. Nors C. Stengel mirė 1975 metais, tik po daugiau nei 30 metų namas buvo pateiktas pardavimui. Šiandien jo vertė siekia 2,41 mln. JAV dolerių. Šiame dviaukščiame name yra penki miegamieji, trys vonios, svetainė, didysis valgomasis su virtuve ir liokajaus sandėliuku, lauke įkurta teniso aikštelė, garažas, baseinas, privatus sodas ir pagalbinis pastatas su tarnų miegamaisiais ir voniomis. Namas buvo pastatytas 1925 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdai iš namo.

Jim Carrey apartamentai Malibu paplūdimyje

Dabar galite įsigyti net paties aktoriaus Jim Carrey namus. Holivudo komikas nusprendė atsisveikinti su savo namais Malibu pakrantėje ir, pasak Huffington Post, pasakiško grožio apartamentus Kalifornijoje parduoda už 13,95 mln. JAV dolerių. Įsikūrę Malibu salos pakrantėje, Carrey namai prilygsta rojaus kampeliui. Čia yra 5 miegamieji, 5 vonios kambariai, ir nesuskaičiuojama gausybė kitų kambarių su vaizdu į vandenyną. Vidiniame kieme yra terasa ir privatus denis, kuriame galima pasimėgauti vandens procedūromis, kubilu ir kitais spa malonumais. O svarbiausia namas stovi vos keli metrai nuo vandenyno. Namo teritorijoje taip pat įrengtas erdvus garažas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdai iš namo.

Modelio Carolyn Murphy namas Los Andžele

Šių namų šeimininkė, fotogeniškoji manekenė Carolyn Murphy, savo namą Los Andželo širdyje, Kalifornijoje parduoda už 3 mln. JAV dolerių. Nors namas palyginti senas, pastatytas 1927 metais, jis atrodo išties skoningai, o ir pati Carolyne padedama interjero dizainerio Schuyler Samperton kūrė šių namų aplinką. Namo nuotraukos puikavosi 2012 metų „Vogue“ žurnale. Čia dominuoja baltos ir pastelinės spalvos, perteikiamas senovinis interjeras. Vidiniame namo kieme yra baseinas, terasa ir nuostabus sodas.

REKLAMA

Vaizdai iš namo.

Sandros Bullock apartamentai

Ne per seniausiai žiniasklaida paskelbė, kad parduodamas Sandros Bullock namas Ostine, Teksase. Keista, tačiau aktorė nepateikė detalios informacijos ir nuotraukų apie parduodamą nekilnojamąjį turtą. Šis baltas, erdvus su plačiais iki pat žemės langais namas įvertintas. 2,5 mln. JAV dolerių. Nors namo vidaus nuotraukų ir nėra, žinoma, kad čia yra 3 miegamieji bei 3 vonios kambariai. Kieme įrengta teniso aikštė ir baseinas.

Vaizdai iš namo.

Kenny Rogers namas parduodamas aukcione

Kennio Rogerso 150 akrų teritorija su prabangiais apartamentais ir svečių namais Džordžijos valstijoje parduodama iš varžytinių. Paskutinė pasiūlyta kaina buvo 3,5 mln. JAV dolerių, o aukcionas bus skelbiamas pasibaigusiu birželio 26 dieną. Paties atlikėjo ir dainų žodžių autoriaus suprojektuotame name yra penki miegamieji, penkios polineziečių stiliaus vonios, o kieme didelis ežeras, baseinas bei atskiri svečių namai.

REKLAMA

Vaizdai iš namo.

Dean Martin apartamentai

Velionio Amerikos atlikėjo ir aktoriaus Deano Martino namas buvo pastatytas 1973 metais ir yra dalis Omni Tuksono Nacionalinio parko, Arizonoje. Milžiniški apartamentai su beribe erdve lauke buvo suprojektuoti specialiai pasilinksminimams ir vakarėliams. Vidiniame apartamentų kieme yra milžiniškas baseinas, o kiek tolėliau - golfo aikštė. Prabangą labiausiai perteikia namo interjeras: veneciški sietynai, skliautinės lubos, travertino grindys bei medienos apdaila. Namo kaina neįvardyta.

Vaizdai iš namo.

Charlize Theron namas La Kosta paplūdimyje

Ryanas Murphy geriausiai žinomas kaip TV laidų kūrėjas ir režisierius, tačiau dabar jis gali pasigirti ir savo nekilnojamuoju turtu, tarp jų ir buvę Charlize Theron namai Malibu paplūdimyje. Prieš metus Ryanas šį namą iš aktorės nupirko vos už 6 562 JAV dolerių, o šiandien jis parduodamas už 6, 995 mln. JAV dolerių. Nenuostabu, juk tai viena puikiausių vietų La Kosta paplūdimyje. Name įrengti 3 miegamieji, 4 vonios kambariai, svetainė po atviru dangumi, tačiau turbūt jaukiausia vieta čia - vidinis kiemas su vaizdu į jūrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdai iš namo.

Terence Winter namai Beverli Hilse

Režisierius, prodiuseris bei populiaraus serialo „Boardwalk Empire“ kūrėjas Terence Winter parduoda savo Viduržemio jūros regiono stiliaus namus Beverli Hilse, Kalifornijoje už 6,5 mln. JAV dolerių. Namas buvo pastatytas 1928 metais ir per pastaruosius metus skoningai įrengtas ir pagražintas šiuolaikiškais elementais. Be gyvenamųjų kambarių čia netgi yra privati biblioteka, vyno kambarys ir erdvi drabužinė. Namo vidiniame kieme yra baseinas ir jauki terasa.

Vaizdai iš namo.

Mike Millerio rūmai Floridoje

Profesionalus Amerikos „Miami Heat“ krepšininkas parduoda savo rūmus Pompano Beach paplūdimyje aukcione, kur pradinė kaina pateikta 8,995 mln. JAV dolerių. „Platinum Luxury Auction“ varžytinės baigsis birželio 30 dieną, o prabangūs rūmai atiteks didžiausią sumą pasiūliusiam pirkėjui. 3 aukštų apartamentai turi 6 miegamuosius, 8 vonios kambarius, cigarų ir vyno kambarį, liftą ir daugybę kitų prabangiai įrengtų gyvenamųjų kambarių. Lauke įrengtas baseinas, „šlapias“ baras, skirtas vakarėliams lauke, ir palmėmis apsodintas jaukus sodas.

Vaizdai iš namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų