REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kenos užkardos pasieniečiai į Vilnių vykusiame traukinyje sulaikė Gruzijos piliečiu prisistačiusį keleivį. Vyras neturėjo asmens dokumentų, nors iš Baltarusijos išvyko legaliai.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Kenos užkardos pareigūnai įprasta tvarka tikrino iš Maskvos į Vilnių vykusio sąstato keleivių dokumentus. Pasieniečiai atkreipė dėmesį į vyrą, kuris tvirtino jokių asmens dokumentų neturįs. Keleivis prisistatė 42 metų Gruzijos piliečiu.

REKLAMA

VSAT pareigūnai apklausė traukinį aptarnaujantį personalą. Viena iš palydovių patvirtino, kad Baltarusijos teritorijoje vyras dar turėjo pasą, kurį pateikė kaimyninės šalies pasieniečiams.

Spėjama, kad gruzinu prisistatęs asmuo savo dokumentu atsikratė pakeliui į Lietuvą.

Vyrą pasieniečiai išlaipino iš traukinio ir uždarė į areštinę. Planuojama, kad visus formalumus nustatant užsieniečio tapatybę VSAT pareigūnai baigs tvarkyti ketvirtadienį, kai iš Gruzijos ambasados Lietuvoje bus gauta informacija apie vyrą bei jam išduotas grįžimo pažymėjimas. Su tokiu dokumentu užsienietį VSAT pareigūnai planuoja įlaipinti į iš Lietuvos vyksiantį traukinį ir grąžinti į Baltarusiją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų