REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaraisiais metais padidėjo mobiliųjų stendų paklausa. Mobilieji stendai su įmonės reklama, su prekės ženklu ar produktu dažniausiai naudojami prekybos centruose, parodose bei įvairiuose renginiuose.  Vadovai bei marketingo specialistai, norintys paskleisti žinią apie savo produktą susiduria su problema – kokį stendą pasirinkti tarp galybės įvairių rinkoje esančių variantų?

REKLAMA
REKLAMA

„Menrex“ prekinio ženklo stendai Lietuvoje yra pelnę klientų pasitikėjimą  šiandien dalina patarimus, kaip išsirinkti tinkamą stendą.

REKLAMA

Svarbūs kriterijai mobilaus stendo pasirinkimui:

-          reklaminės žinutės perdavimo tikslas;

-          vietos pasirinkimas stendui;

-          patvarumas ir kokybė;

-          stendo gamybos terminai;

-          suteikiama garantija ir aptarnavimas.

Norintiems išsirinkti stendą – visų pirma reikia žinoti, kam jis bus naudojamas? Stendai gali būti skirti akcijoms, įvairiems pasiūlymams arba būti tiesiog informaciniai. Šiuo atveju – svarbu turinys ir tinkamas dizaino maketas, kad žinutė būtų ryški ir pastebima.

REKLAMA
REKLAMA

Stendai naudojami viešose vietose, kur yra daug praeivių. Būtina atsižvelgti į tai, kiek ploto reklaminiam stendui gaunama ir kaip jį optimaliausiai panaudoti, taip pat atsižvelgti, kokie stendai tinkamesni - vienpusiai ar dvipusiai.

Jei stendas yra vežamas ar skraidinamas – tuomet svarbūs yra jo matmenys, svoris ir konstrukcijos patvarumas bei transportavimo krepšys. Transportuojant svarbu, kad reklaminis plakatas stende nesusiglamžytų, o pats stendas būtų patvariai sudėtas į krepšį. Todėl šiais atvejais puikiausiai tinkami Roll-up tipo stendai, kurie turi puikų mechanizmą ir yra skirti dažnam transportavimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stendus renkantis labai svarbi yra jo kokybė. Stendo kokybė priklauso nuo medžiagos, iš kurios yra pagamintas, t.y. stendo aliuminio storis, patogus ir patvarus mechanizmas. Kokybiškas stendas visuomet bus su garantija. Kuo ilgenis garantininis laikotarpis, tuo stendas yra patikimesnis. „Menrex“ prekinio ženklo mobiliesiems stendams taikomas garantinis laikotarpis 2-5 metai priklausomai nuo stendo modelio. Taip pat yra taikomas pogarantinis aptarnavimas.

Dažniausiai planuojant kokią nors reklaminę kampaniją, parodą ar kitą akciją, kuriai norima įsigyti stendą, svarbus yra stendo pagaminimo laikotarpis. Renkantis tinkamą stendų tiekėją, būtina atsižvelgti į jo turimą stendo asortimentą, tinkamą sandėliavimą bei priežiūrą.

REKLAMA

Platų mobiliųjų stendų asortimentą turintis „Menrex“ pataria rinktis stendus ne tik pagal kainą, bet ir visuomet atsižvelgti į visus anksčiau išvardytus kriterijus. „Menrex“ siūlo  ypatingai kokybiškus  mobiliuosius stendus, turinčius garantiją ir pogarantinį aptarnavimą, o „Mama reklama“ -  oficialūs šio prekinio ženklo stendų atstovai Lietuvoje užtikrins visą reikiamą aptarnavimą susijusį su stendų pasirinkimu:  konsultacija, kūrybinės idėjos bei dizaino maketai reklaminiam plakatui, nemokamą stendų pristatymą Lietuvoje.

log (nuotr. Gamintojo)log (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų