REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Katė", "pantera prieš šuolį", "fatališka moteris" – visi šie apibūdinimai tinka toms dailiosios lyties atstovėms, kurios moka išnaudoti joms duotą Dievo dovaną: apsukti galvas vyrams seksualiais gestais.

Katė", "pantera prieš šuolį", "fatališka moteris" – visi šie apibūdinimai tinka toms dailiosios lyties atstovėms, kurios moka išnaudoti joms duotą Dievo dovaną: apsukti galvas vyrams seksualiais gestais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Kai kurioms moterims būdingi tarsi pasąmoningi judesiai, naudojami atitinkamose situacijose ir keliantys geismą. Tačiau tokių „moterų nuo lopšio“ – labai mažai. Todėl kitoms, norinčioms pasiekti tokių rezultatų, siūlome tiesiog truputėlį padirbėti su savimi, kad po kiek laiko apie jus pasakytų: “Štai, kur tikra moteris!“

Pradėkime nuo rankos judesių. Rankų gestai labai padeda susipažinti. Kitaip tariant, vyras iš tolo pastebi moters gražių rankų, ilgų pirštų virtuoziškus gestus, kurie skirti būtent tam vyrui. Todėl ji turėtų dažnai kelti ir pastatyti vyno taurę ant stalo, suprantama, vos lašelį gurkštelėjusi. Taip pat ji galėtų sukioti rankoje žiebtuvėlį, nė neketindama užsirūkyti, o mažas jos rankinukas turėtų būti nuolat atidaromas ir uždaromas visiems matant, nors jame nieko nėra. Šiais išvardintais gestais atkreipsite į save bet kurio vyriškio dėmesį ir tarsi nebyliai pakviesite susipažinti. Suprantama, pasirinksite tik jus dominantį vyriškį.



Pirštų galiukais „atsitiktinai“ paliestų jo ranką
Kitas žingsnis – žvilgsnis į vyro „sielą“. Tai nereiškia, kad moteris turėtų visą laiką spoksoti į vyrą. Juo labiau, jei ji nesiruošia „paimti“ jo. O tos, kurios nori atkreipti į save dėmesį ir sudominti vyriškį, turėtų elgtis pakankamai iššaukiančiai gerąja prasme. Kitaip tariant, ji turėtų žiūrėti vyriškiui į akis tiesiai ir užtikrintai. Be to, reikia mokėti labai atidžiai klausyti vyro ne tik tai, ką jis pasakoja, bet ir parodyti, kad tai - nepaprastai įdomu. Šį momentą išnaudojusi, pasitelkdama savo skvarbų žvilgsnį, moteris gali gana lengvai ir greitai užmegzti artimus santykius su jai patikusiu vyriškiu. Tai – patikrintas dalykas!

Tiesa, nepamirškite ir prisilietimų. Jei pasitaikytų palanki situacija, moteris turėtų išnaudoti ir ją, tarsi netyčia prisiliesdama prie savo pašnekovo. Arba pirštų galiukais „atsitiktinai“ paliesdama jo ranką. Šie gestai turėtų būti itin švelnūs, prisilietimai vos juntami, net seksualūs. Kitaip tariant, laukiami ir geidžiami. Tačiau venkite bet kokio familiarumo ir baksnojimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų