REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvasininkas siūlo naujas sekso pozas: „Glamonės, sekso pozos ir bučiniai – viskas, kas jus lytiškai jaudina, netrikdo ir priimtina Dievui. Lytinio akto metu poros gali parodyti savo seksualinius sugebėjimus visomis prasmėmis. Net gali parodyti vienas kitam ypatingai maalonias, bet neįprastas glamones“, - drąsiai rašo kunigas Ksawery.

REKLAMA
REKLAMA

o manymu, lytinis sutuoktinių gyvenimas turėtų būti aistringas, karts nuo karto pakaitinamas seksualinėmis fantazijomis.

Pats šventasis tėvas prisipažino, kad rašyti tokią neįprastą knygą jį pastūmėjo atsakymų į sekso klausimus paieškos, kurie anksčiau buvo draudžiami dvasininkams. Bažnyčios luomo atstovai, atidžiai išstudijavę kolegos darbą, atsiliepė palankiai. Sakė, kad Knotzas priėjo prie šios delikačios temos labai taktiškai, o jo samprotavimai – teisingi.

REKLAMA

“Aš lyginu intymius dalykus su futbolu, - šypsosi šventasis tėvas. – Žaidime su kamuoliu egzistuoja kai kurios taisyklės. Pavyzdžiui, jūs negalite žaisti rankomis. Be to, tai, kas vyksta futbolo aikštėje, gali būti ir labai įdomu, ir nuobodu. Tas pats ir sekse.“ Nepaisant to, kad knyga puikiai parduodama, kai kurie skaitytojai diskutuoja ir nesutinka su knygos autoriaus mintimis.

Kitaip tariant, pats Knotzas laikosi celibato, o jo rekomendacijos primena „nežaidžiančio trenerio“ patarimus. Tačiau ši nuomonė nė kiek nežeidžia dvasininko. Jis drąsiai atsako oponentams, kad šias žinias tarsi po siūlelį tempė iš savo daugybės pokalbių su sutuoktinių poromis. Beje, jau seniai Ksawery atsakinėja į interneto portalo katalikų sutuoktinių seksualinio pobūdžio klausimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų