REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išskirtinių vaizdo klipų skyrelyje jau esame rašę apie incidentą, kurio metu visureigio vairuotojui, teko stebėti kaip atlėkęs iš už posūkio dėl aukšto svorio centro ir pernelyg didelio greičio virto vilkikas su cisterna, o vėliau ėmė slysti link automobilio, kuriame buvo įmontuota avariją įamžinusi vaizdo kamera. Tuomet, išskyrus visureigio priekį, niekas rimtai nenukentėjo, tačiau ne visuomet tokios avarijos baigiasi laimingai, ypatingai tais atvejais, kai jos įvyksta miesto centre.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 19 d. Pietų Korėjos mieste Kvandžu įvykusios šiurpos avarijos metu apvirtos didžiuliu greičiu į sankryžą atlėkęs betonvežis. Kaip skelbia korėjiečių naujienų portalas „News1“, suniokojęs pakeliui sutiktus automobilius sunkvežimis dar trenkėsi ir į betono stulpą, kuris dėl smūgio jėgos nuvirto ant šono. Keturi praeiviai, kurių avarijos metu sankryžoje buvo gausu, žuvo vietoje, o dar šeši dėl sužeidimų buvo paguldyti į artimiausią ligoninę.

Įvykio aplinkybės vis dar tiriamos, tačiau kaip skelbia „News1“ avarijos priežastimi tapo betonvežio stabdžių gedimas. Pranešama, kad prieš avariją vairuotojas garsiai šaukė pro langą įspėdamas aplinkinius apie stabdžių problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų