REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kuriose pasaulio šalyse įvesti įstatymai sekso klausimais – juokas pro ašaras. Todėl tik naivuoliai gali manyti, kad tai, kas vyksta miegamajame tarp dviejų priešingos lyties atstovų – jų asmeninis reikalas.

Atvykę į kurią nors šalį ir nežinodami vietos įstatymų, galite patekti į labai nemalonią padėtį, kuri, geriausiu atveju, baigsis didele bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Vašingtonas – be jokios išimties draudžiama santykiauti su nekalta mergina.

Vašingtonas – vienintelė leidžiama šioje valstijoje sekso poza – misionieriaus. Kitos pozos laikomos neteisėtos ir už jų nesilaikymą skiriama nuo 500 dolerių bauda.

REKLAMA

Мinesota – vyrui draudžiamas seksas su žmona, jei nuo jo „neša“ česnako ar svogūno kvapas.

Juta – neleidžiama santykiauti su vyru tuo metu, kai jis vežamas į reanimaciją.

Pensilvanija – neleidžiama santykiauti su sunkvežimio vairuotoju jo mašinos viduje.

Pietinė Dakota – draudžiama atlikti lytinį aktą viešbutyje ant grindų.

Naujas Meksikas – santykiauti mašinoje pietų pertraukos metu leidžiama, jei jame yra užuolaidos ir draudžiama bet kuriais kitais atvejais.

Оklachoma – įstatymas draudžia masturbuotis žmogui, kuris stebi besimylinčius žmones mašinoje.

Моntana – draudžiama santykiauti namo kieme prieš patekant saulei.

Ilinojus – jei kuris nors iš partnerių bet kuriuo lytinio akto momentu pasakys „ne“, tai kitas partneris privalo sustoti. Antraip, seksas abipusiu susitarimu bus traktuojamas kaip išprievartavimas.

REKLAMA
REKLAMA

Vaiomingas – įstatymas draudžia mylėtis prie parduotuvės įėjimo.

Nevada – seksas be prezervatyvo – neteisėtas.

Оregonas - įstatymas draudžia keiktis sekso metu su žmona.

Nebraska – motelyje galima santykiauti tik švariais naktiniais marškiniais.

Аidacho – policininkai, pastebėję santykiaujančius mašinoje, prieš prieidami prie jų turi pasignalizuoti, paskui dvi minutes palaukti ir tik tada prieiti.

Аjova – vyrui sekso metu leidžiama išgerti tik tris gurkšnius alaus.

Kеntukis – moteriai draudžiama pasirodyti su maudymosi kostiumėliu važiuojamojoje kelio dalyje. Išimtis, jei ji lydima dviejų policininkų.

Kоnektikutas – draudžiama naudotis prezervatyvais.

Viskonsinas – draudžiamas viešas prezervatyvų pardavimas.

Каlifornija – draudžiama prezervatyvų reklama.

Luiziana – moterims draudžiama pirkti prezervatyvus. Už šio įstatymo nesilaikymą numatyta didelė piniginė bauda.

Guamas – ten yra gana populiari vyrų „profesija“, kurios esmė tokia: vyras važinėja po kaimus ir „atiminėja“ merginų nekaltybes. Reikalas tas, kad vietos įstatymais nekalta mergina neturi teisės ištekėti.

Мičiganas – moteriai draudžiama kirptis plaukus be vyro leidimo.

Havajai – jei jūs sutiksite šioje egzotiškoje saloje savo svajonių moterį ir norėsite pasimylėti su ja, jokiu būdu nedarykite to, jei jums brangūs moters tėvai. Jei jūsų išrinktajai nėra dar 18 metų, tai jos tėvų laukia trijų metų laisvės atėmimas: už tai, kad jie išauklėjo „lengvabūdę“ dukterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei planuojate truputėlį paflirtuoti kavinėje, o paskui „pakabinti“ merginą, geriau to nedarykite, antraip, neišvengsite bėdos. Tam, kuris pasiūlys nepažįstamai moteriai pasimylėti gresia 180 Eurų bauda arba trys mėnesiai kalėjimo. O žiūrintys filmą, kuriame netrūksta sekso scenų, žinodami, kad dalyvaujantys tose scenose nedavė sutikimo žiūrėti, baudžiami iki dviejų metų laisvės atėmimo.

Seksas viešose vietose ar po atviru dangumi nėra nusikalstama veika tik tuo atveju, jei žmogus turi motyvų teigti, kad jo niekas nematė.

Liverpulyje – legaliai aptarnauja pirkėjus nuogos pardavėjos.

REKLAMA

Prieš vykdami į šią šalį būtinai pasiimkite su savimi prezervatyvų atsargą. Todėl, kad čia nusipirkti jų – beveik neįmanoma. Šioje griežtai katalikiškoje šalyje naudotis prezervatyvais – draudžiama, todėl, suprantama, jie ir nepardavinėjami. Valdžios atstovų manymu, seksas reikalingas tik giminės pratęsimui.

Visur negražioms moterims šios šalies įstatymų leidėjai draudžia pasirodyti nuogoms pliažuose.

Palermo – tik gražioms moterims leidžiama būti pliaže visiškai nuogoms, o vyrams – ne. Paaiškinimas maždaug toks: „Vyriška anatomija net nesąmoningai kelia amoralų vaizdą.“ Ir tai – suprantama, ypač, kai aplink daug gražių moterų...

Тropėja – įstatymas byloja:"Storoms ir neišvaizdžioms moterims draudžiama nusirengusioms pasirodyti pliaže. Šia teise gali naudotis tik jaunos moterys, kurios nusipelnė demonstruoti moteriško kūno grožį“. Žinoma, belieka užjausti policininkus, kuriems tenka šį įsakymą taikyti praktikoje.

REKLAMA

Islamo įstatymuose rašoma: "Po sekso su avinėliu – mirtina nuodėmė panaudoti šį avinėlį maistui.“

Libanas – vyrams leidžiama turėti lytinių santykių su gyvūnais, jei jie – moteriškos lyties. Seksas su vyriškosios lyties gyvūnais baudžiamas mirties bausme.

Bahreinas – vyras – ginekologas gali apžiūrinėti moterų genitalijas tik per veidrodį.

Izraelis – viešbučio kambaryje draudžiama žiūrėti pornografinius filmus per kabelinę ar palydovinę televizijas. Jei būsite užklupti tai darant, numatyta bausmė – iki trijų metų laisvės atėmimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kinija – jei pradėsite įdėmiai žiūrėti į apsirengusios moters kojas, jūsų laukia dideli nemalonumai. Tai laikoma įžeidimu ir pažeminimu ir baudžiama keliomis dienomis kalėjimo.

Honkongas – žmona turi teisę užmušti vyrą, kuris jai buvo neištikimas, tačiau tai padaryti gali tik plikomis rankomis.

Indonezija – griežtai draudžiama masturbuotis.

Budapeštas – sekso partneriams leidžiama mylėtis tik tamsoje. Net jei jūs santykiaujate šviesoje, savo namuose, vistiek baudos neišvengsite. Intymus kontaktas draudžiamas net žvakių ar židinio šviesoje. Belieka paklausti: „O kas visa tai kontroliuoja?“

REKLAMA

Greito fotografavimo kabinose draudžiama daryti savo fotografijas nuogomis visu ūgiu. Tačiau galima apsinuoginus fotografuoti viršutinę ir apatinę kūno dalis atskirai. Todėl, jei verkiant reikia erotinių nuotraukų, nusifotografuokite atskirai, o paskui jas suklijuokite.

Таlinas – kategoriškai draudžiama žaisti šachmatais lytinio akto metu. Panašu, kad turima omeny kažkokia išskirtinė estų nacionalinė silpnybė ar ypatybė.

Įsimylėjusiems privalu tramdyti savo jausmus gatvėje, kur bučiuotis draudžiama. Įstatymų leidėjai įsitikinę, kad toks atviras jausmų demonstravimas gali privesti iki seksualinio palaidumo. Tokiais atvejais milicininkams leidžiama bausti žmones. Tiesa, baudos dydis – nepranešamas.

Kаlifornija – katės ir šunys turi gauti specialų leidimą, jei nori turėti lytinį kontaktą. Suprantama, leidimai išrašomi gyvūnų šeimininkams.

Аliaska – įstatymu draudžiama šunims santykiauti miesto gatvėse.

Теchasas – įstatymai draudžia kiaulėms santykiauti oro uosto teritorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų