REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos apygardos teismas pradės nagrinėti dviguba žmogžudyste kaltinamo Šilalės rajono gyventojo bylą – penkis kartus teistas vyras kaltinamas pasmaugęs du vyriškius bei pasikėsinęs nužudyti moterį.

REKLAMA
REKLAMA

Bylą su kaltinamuoju aktu teismui perdavė Klaipėdos apygardos prokuratūra.

Pasak kaltinamojo akto, šių metų sausio 16-osios vėlų vakarą viename iš Šilalės Žemaitės gatvėje esančių butų išgertuvių metu kilus konfliktui 36 m. R. J. staliniu laikrodžiu trenkė per galvą savo sugėrovui, o jam nukritus ant grindų televizoriaus antenos kabeliu jį pasmaugė.

REKLAMA

Po kiek laiko jis bandė pasmaugti ir moterį, tačiau batraiščiui nutrūkus nusikaltimo nebaigė, o moteris išsilaisvinusi pabėgo.

Siekdamas, kad apie nusikaltimą nepraneštų kartu su jais gėręs dar vienas vyras, žudikas jam trenkė į galvą plyta, o vėliau jį irgi pasmaugė.

Po trijų dienų vyras įsibrovė į viename Šilalės rajono kaime esantį namą ir iš jo pavogė įvairių daiktų už beveik 2000 litų bei suniokojo bute buvusius daiktus. Todėl jam teks atsakyti ir dėl vagystės bei turto sugadinimo.

Teismo psichiatrijos ekspertai įtariamąjį pripažino pakaltinamu, o už minėtas nusikalstamas veikas jam gresia laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų