REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukraina verkia. Po antradienio vakare pasibaigusių rungtynių tarp Anglijos ir Ukrainos rinktinių paaiškėjo, kad  į Europos futbolo čempionatą pateko anglai, o vieni turnyro šeimininkų paliko už borto. Rodos, viskas turėtų būti logiška ir suprantama. Anglai - stipresni už ukrainiečius ir sporte laimi stipriausi. Tačiau yra viena detalė, kuri bado akis turnyre. Tai teisėjų darbas. Antradienio dvikovoje arbitras neužskaitė išlyginamojo ukrainiečių įvarčio antrame kėlinyje ir užsitraukė vietinių nemalonę.

REKLAMA
REKLAMA

Po dvikovos arbitrus nušvilpė žurnalistai, o ukrainiečių futbolininkai negailėjo kritikos vengro Viktoro Kassai brigadai. UEFA kol kas neišpiatino oficialaus pranešimo dėl neįskaityto įvarčio.

REKLAMA

Teisėjai neįskaitė šio smūgio.

„Man skaudu kalbėti apie tai. Gaila, kad pralaimėjome dėl arbitro kalbos. Nieko nepadarysi. Kumščiais po karo nemojuojama“ , - komentuodamas buvusią situaciją  sakė  O.Blochinas.

Britai ketvirtfinalyje žais su Italijos komanda. Anglai 2010 metais yra išgyvenę neužskaityto įvarčio košmarą. Pasaulio futbolo ketvirtfinalio kovoje prieš Vokietiją, arbitras neužskaitė Franko Lampardo smūgio. Anglija pralaimėjo vokiečiams 1-4 ir pasitraukė iš kovos dėl pasaulio čempionų titulo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų