REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių Lietuvos kikboksininkas Sergejus Maslobojevas pravarde Kuvalda antradienį su kartėliu skaitė Lietuvos spaudą. Čia 25 metų kovotojas teigė esąs šmeižiamas, nors nepadarė nieko netinkama. „Žiniasklaida mane pavaizdavo kaip kokį gyvulį“, - piktinosi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Viskas prasidėjo pirmadienio vakarą, kai S. Maslobojevas su bičiuliais vakarojo Vilniaus Justiniškių rajone esančioje kavinėje „Charlie Pizza“. Policijos duomenimis, čia kilo kompanijos konfliktas su administracija ir apsaugos darbuotojais, kol galiausiai atvykę policijos pareigūnai panaudojo ašarines dujas ir į incidentą įsivėlusius vyrus nuvežė į Vilniaus miesto 6-ąjį policijos komisariatą.

REKLAMA

Čia nustatyta, kad du S. Maslobojevo draugai  yra neblaivūs, o žinomas kovotojas – blaivus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Esu pavaizduotas, lyg kavinėje būčiau visus išdaužęs. Jeigu būčiau pradėjęs daužyti, tai taip paprastai kivirčas nesibaigtų. Kam man to reikia? Norėjau gražiai viską ištaisyti, o gavosi, kad vos ne kalčiausias likau“, - Balsas.lt pasakojo Kuvalda.

Sergejus Maslobojevas (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Sergejus Maslobojevas (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Kovotojas patvirtino, kad su kompanija vakarojo, gurkšnojo alų, ko atėjusi padavėja, kuri netgi neaptarnavo jų stalelio, įsivėlė į diskusiją su vienu iš vyrukų. Viskas staiga virto į konfliktą, prisistatė apsauginis.

REKLAMA
REKLAMA

„Sakiau, kad atneštų sąskaitą, norime susimokėti ir išeiti. Jie susikibo su apsauginiu, ėmiau juos skirti. Išskyriau, nuėjau iki baro, sumokėjau, žiūriu vėl jie ten susikibo. Vėl išskyriau, paėmiau už pažastų draugą ir norėjome išeiti iš baro, o lauke jau laukė visas apsaugos darbuotojų ekipažas“, - pasakojo S. Maslobojevas.

Į kovotojo prašymą praleisti apsauginiai reagavo teigiamai, tačiau vienas iš kompanijos narių „užsikabino“. „Pamačiau, kad jie vėl ten stumdosi, mosikuojasi, vėl tarp jų šoku, juos išskiriu. Paėmiau už pakarpos, tempiu su savimi, tuomet matau, kaip pareigūnai atvažiuoja. Šie pradėjo laužti rankas draugui, norėjau sustabdyti, sakiau, kad nesame vandalai ir į nuovadą galime patys nuvažiuoti“, - toliau įvykių eigą atkūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kovotojas tvirtino, kad niekas nemėgino bėgti, bet kai apie tai užsiminė pareigūnams, šie jam į akis papurškė dujų. „Šaukiu iš skausmo, klausiu, ką jūs darote, už ką, o jie - tu dar pašokinėk, tai elektrošoką dar gausi. Išprotėję žmonės“, - baisėjosi S. Maslobojevas.

Kovotojas patikino, kad kavinėje viskas taip greitai įvyko, kad sunku buvo kažką pamatyti, dėl ko pats konfliktas kilo. Kuvaldos po dviejų savaičių laukia varžybos Ispanijoje, tad jis teigia mažiausiai norintis panašių problemų.

„Apsaugos darbuotojas paliudijo, kad nelindau į muštynes ir tik mėginau skirti jų dalyvius. Nemaloni situacija. Būtų gerai, kad viskas būtų išaiškinta iki galo ir nė viena pusė neturėtų pretenzijų“, - kalbėjo S. Maslobojevas.

REKLAMA

Priminsime, kad savaitgalį Vilniuje vykusiam tarptautiniame turnyre „Ringo karaliai“, kur susigrūmė Lietuvos ir Lenkijos rinktinės, Kuvalda įspūdingai įveikė savo varžovą Izagbe Ugonohą.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Lietuvos kovotojai lenkams nepaliko jokių vilčių

S. Maslobojevas Kuvalda prieš kovą su lenkais: esu kupinas jėgų

„Bigger's Better“ turnyro nugalėtojas: lietuvis buvo stipriausias varžovas

Apmaudžiai pralaimėjęs S. Maslobojevas: duok Dieve, dar grįšiu į ringą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų