REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rumunijos policininkai paskelbė internete įdomų vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip vagys važiuodami paskui vilkiką bandė pavogti prekes, tačiau išvažiavo be grobio.  Britų laikraštis „The Telegraph“ praneša, kad Rumunijos kovų su organizuotu nusikalstamumu ir terorizmu skyrius (DIICOT) nufilmavo bandymą apvogti vilkiką.

REKLAMA
REKLAMA

Operacijos detalės neviešinamos. Akivaizdu, kad medžiaga filmuota iš sraigtasparnio su naktinio matymo kamera. Įraše galima pamatyti, kaip visureigis privažiuoja prie pat vilkiko puspriekabės galo. Iš liuko išlenda du vagys; vienas iš jų atsistoja ant kapoto ir bando atidaryti vilkiko galines duris, o kitas prilaiko kolegą, kad nenukristų.

REKLAMA

Po minutės, taip ir nepatekę į vidų, vagys atsisako savo plano, taip ir neaišku, kodėl. Arba vilkike nebuvo nieko vertingo, arba vagys kažko išsigando. DIICOT duomenimis, 2011 m. ši gauja įvykdė ne vieną sėkmingą vagystę.

Toks krovinių grobstymo būdas labai paplitęs ir Rytų Europoje. Pavyzdžiui, Rostovo srityje, Rusijoje, buvo sulaikyti tris ukrainiečiai, kurie važiuodami paskui vilkiką patekdavo į jo puspriekabę ir perkraudavo prekes į savo automobilį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų