REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį, Vilniaus „Akropolio“ ledo arenoje startavo Vilniaus „Geležinio vilko“ ledo ritulio mokyklos stovykla, kurioje dalyvauja apie 100 jaunųjų ledo ritulininkų ne tik iš sostinės klubo, kitų Lietuvos miestų, bet ir Rusijos bei JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Stovyklos atidaryme dalyvavo buvęs ledo ritulininkas Darius Kasparaitis, kuris vaikams vedė parodomąją treniruotę.

REKLAMA

Stovyklos vyriausiuoju treneriu dirba Aleksejus Nikiforovas, buvęs profesionalus ledo ritulininkas, žaidęs Rygos „Dinamo“ komandoje.  Šiuo metu treneris gyvena JAV, kur yra treniravęs NHL žvaigždes Aleksejų Jašiną,  Michaelį Komisareką, Aleksejų Kovaliovą, Tonį Romaną. A.Nikiforovo auklėtiniais buvo ir garsiausi Lietuvos ledo ritulininkai Dainius Zubrus ir Darius Kasparaitis.

D. Kasparaitis su treneriu moko vaikus (nuotr. hockey.lt)D. Kasparaitis su treneriu moko vaikus (nuotr. hockey.lt)

A.Nikiforovas propaguoja europietiško stiliaus ledo ritulį, kuomet pagrindinis dėmesys skiriamas čiuožimo technikai, greičiui, ritulio valdymui. Būtent čiuožimo technika ir bus pagrindiniu ledo ritulio stovyklos leitmotyvu.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio mėnesį “Geležinis vilkas" vėl kvies jaunuosius ledo ritulininkus tobulinti sportinius įgūdžius. Rugpjūčio 5-15 dienomis organizuojama ledo ritulio stovykla Klaipėdoje, į kurią kviečiami vaikai, gimę 1999 -2005 metais (imtinai). Vyresnius vaikus (1995-1998 gimimo metai) šiais metais rugpjūčio 15-25 dienomis kviečia sporto stovykla Baltarusioje, Mogiliovo mieste.

TAIP PAT SKAITYKITE:

D. Kasparaitis: nežinau, ar Lietuvos ledo ritulio federacija egzistuoja

D. Kasparaitis su treneriu moko vaikus (nuotr. hockey.lt)D. Kasparaitis su treneriu moko vaikus (nuotr. hockey.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų