REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Volvo“ kartu su oficialiu savo sportinius automobilius lenktynėms ir sportiškesnes serijinių modelių versijas rengiančiu partneriu „Polestar“ pristatė galingiausią S60 sedaną. Automobilis kol kas įvardinamas kaip konceptas, kadangi kol kas oficialiai tai dar yra iki gamyklinės stadijos modelis, tačiau kuomet galiausiai jis pateks ant konvejerio, tokie šios nišos senbuviai kaip „BMW M3“, „Mercedes-Benz C 63 AMG“ ar „Audi RS5“ turės naują konkurentą.

REKLAMA
REKLAMA

„Volvo S60 Polestar“ (nuotr. Gamintojo)„Volvo S60 Polestar“ (nuotr. Gamintojo)

Vienaeilis šešių cilindrų benzininis variklis su turbokompresoriumi, „Volvo“ dirbtuvėse žymimas kaip T6, išvysto įspūdingą 508 AG galią ir 575 Nm sukimo momentą. Trauka per sutvirtintą mechaninę šešių laipsnių pavarų dėžę ir ketvirtos kartos „Haldex“ sistemą perduodama visiems keturiems ratams. Tai leidžia šiam sedanui nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėti per 3,9 sekundės ir pasiekti 300 km/h viršijantį maksimalų greitį.

REKLAMA

„Volvo S60 Polestar“ (nuotr. Gamintojo)„Volvo S60 Polestar“ (nuotr. Gamintojo)

Vizualiai geriausiai pastebimi skirtumai lyginant su standartiniu S60 yra modifikuotas priekinis ir galinis buferiai, naują išmetimo sistemą išduodantys antgaliai ir originalūs „Polestar“ lengvojo lydinio ratlankiai. Viduje galima rasti sportiškesnių sėdynių komplektą su automobilį perdariusios kompanijos logotipais, taip pat ir šiek tiek žemiau nuleistą prietaisų skydelį, kuriame pavarų perjungimo svirtis integruota taip, kad būtų patogiau pasiekiama vairuotojui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų