REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos rinktinės puolėjas Fernando Torresas prieš Europos čempionato C grupės rungtynes su Kroatija priminęs Rusijos likimą ragina Pasaulio ir Europos čempionus kovoti tik dėl pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

Puikiai EURO 2012 startavę rusai buvo laikomi vienais iš turnyro favoritų, tačiau po netikėto pralaimėjimo graikams ir dėl nepalankaus rezultato kitose grupės rungtynėse jiems teko susikrauti lagaminus ir išvažiuoti namo.

REKLAMA

Toks pats likimas gali ištikti ir Ispanijos rinktinę, kuri dar nėra užsitikrinusi vietos kitame etape. Iš C grupės visus šansus patekti į ketvirtfinalius turi Italijos, Ispanijos ir Kroatijos nacionalinės komandos.

„Po Rusijos iškritimo pavojaus varpai turėjo nuskambėti visų rinktinių stovyklose, kurios dar nėra garantuotos dėl vietos kitame etape. Mes esame ne išimtis ir žinome, kad teks kautis prieš pajėgią Kroatijos rinktinę“, - įspėjo puolėjas.

„Žinome stipriąsias jų puses ir žaidimo braižą. Privalome būti susikaupę ir užtikrintai laimėti šias rungtynes. Nepamirškite, rusams užteko praleisti vieną įvartį...“, - sakė F. Torresas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų