REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 19-28 dienomis Lietuvos kūno kultūros akademijoje (LKKA) vyks diplomų įteikimo iškilmės. Šiemet Akademiją baigė daugiau kaip pusė tūkstančio studentų. LKKA Studijų kokybės priežiūros centro duomenimis, pirmosios pakopos dieninėse ir neakivaizdinėse studijose mokėsi  394, antrosios – 125 studentai.

REKLAMA
REKLAMA

Bakalauro studijas šiemet baigė Treniravimo sistemų (102), Turizmo ir sporto vadybos (59), Kūno kultūros (57), Kineziterapijos (52), Socialinės pedagogikos ( 41), Sveikatos ir fizinio aktyvumo (36), Sportinės rekreacijos ir turizmo ( 35), Socialinės pedagogikos (12) studijų programų studentai. LKKA diplomo siekia  125 magistrantai.  Čia populiariausios – Kineziterapijos (37 studentai), Turizmo ir sporto vadybos (25), Edukologijos (10) programos.

REKLAMA

Birželio 1 d. jau prasidėjo  stojančiųjų registracija į Lietuvos aukštųjų mokyklų – universitetų ir kolegijų – studijų programas. Šiemet Lietuvos kūno kultūros akademija siūlo 8 pirmosios pakopos studijų programas: Treniravimo sistemų, Kineziterapijos, Kūno kultūros, Turizmo ir sporto vadybos, Sveikatos ir fizinio aktyvumo, Taikomosios fizinės veiklos, Socialinės pedagogikos, Sportinės rekreacijos ir turizmo.

REKLAMA
REKLAMA

Stojančiųjų į Lietuvos kūno kultūros akademiją laukia svarbūs pokyčiai – stojantiesiems į Socialinės pedagogikos, Sveikata ir fizinis aktyvumas arba Treniravimo sistemų studijų programas bus sudaryta galimybė rinktis gretutines studijas ir įgyti dvigubus bakalauro laipsnius. Studijų programos, kurias baigus suteikiami dvigubi laipsniai: socialinė pedagogika (Pedagogikos bakalauro  ir  Rekreacijos ir laisvalaikio bakalauro), sveikata ir fizinis aktyvumas (Visuomenės sveikatos bakalauro ir Sporto bakalauro), treniravimo sistemos (Sporto bakalauro ir  Pedagogikos bakalauro). Turizmo ir sporto vadybos bakalauro studijų trukmė LKKA nuo 2012 metų sutrumpės iki 3,5 metų (buvo 4 metai).

Per beveik aštuonis dešimtmečius akademija parengė daugiau kaip 15 tūkst. kūno kultūros mokytojų, įvairių sporto šakų trenerių, kineziterapijos specialistų, sporto ir turizmo vadybininkų bei kitų specialistų.

LKKA informacija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų