REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį „General Financing A lygoje“ žaidžiamos dvejos XVI-ojo turo rungtynės.

Itin dramatiškai susiklostė Tauragės „Vytauto“ stadione vykusi vietos „Tauro“ ir Gargždų „Bangos“ dvikova.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiame ture su čempionu Panevėžio „Ekranu“ sužaidusi lygiosiomis 1:1, „Banga“, panašu, buvo nusiteikusi taškus „imti“ ir išvykoje: Vaido Žutauto auklėtiniai jau pirmajame kėlinyje įgijo 2 įvarčių persvarą ir jam pasibaigus į rūbinę išėjo galvodami tik apie pergalę. Tačiau viskas pakrypo kiek kita linkme...

REKLAMA

Antrojo kėlinio pradžioje (50 ir 56 minutėmis) tauragiškiai pelnė du greitus įvarčius ir sugrąžino intrigą. Rezultatui tapus lygiam, žaidimas vėl suaktyvėjo, kiek dažniau prie varžovų baudos aikštelės lankėsi „Tauro“ futbolininkai. Po vienos iš tauragiškių atakų, stipriai smūgiuotas kamuolys pataikė „Bangos“ žaidėjui Aleksandrui Ivanauskui tiesiai į galvą ir šis be sąmonės krito ant vejos.

Gyvybės ženklų nerodantį futbolininką apspito abiejų komandų žaidėjai, kai kurie griebėsi už galvų, meldėsi. Kol buvo laukiama greitosios pagalbos medikų įvyko dar vienas incidentas: susierzinęs Gargždų „Bangos“ administratorius (spėjama, kad tai buvo A.Ivanausko brolis, nuotraukoje apačioje vyras dėvintis džinsus ir mėlynus marškinėlius) apsižodžiavo su rungtynių teisėju Gediminu Mažeika ir šiam netikėtai smogė į veidą. Po šio epizodo tarp komandų vos nekilo muštynės.

REKLAMA
REKLAMA

A.Ivanauskas netrukus buvo išvežtas, o rungtynių inspektorius davė leidimą rungtynes tęsti.

Abi komandos mačą tęsė kiek sutrikusios. Galbūt nesusitvarkęs su įtampa, netrukus raudoną kortelę gavo „Bangos“ gynėjas Deividas Padaigis. Pasinaudoję kiekybine persvara, tauragiškiai įmušė trečią įvartį: į „Bangos“ baudos aikštelę pasiųstą kamuolį, iki rungtynių pabaigos likus 5-6 minutėms, galva į vartus nukreipė po keitimo aikštėje pasirodęs „Tauro“ puolėjas Simonas Babilius.

Įmušę įvartį „Tauro“ futbolininkai stengėsi rezultatą išlaikyti, nemažai prasiženginėjo, taigi dėl gautos antros geltonos kortelės iš aikštės buvo išvytas ir saugas Vladas Petkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per likusį laiką pavojingesnių epizodų nei viena komanda nesukūrė ir „Tauras“ šventė svarbią, 4-ąją šiame „A lygos“ sezone, pergalę.

Tauragės „Tauras“ 3 - 2 Gargždų „Banga“

20' [0-1] G.Nikabadze45' [0-2] A.Staponka50' [1-2] R.Kuzin56' [2-2] A.Mascia90' D.Padaigis („Banga“) raudona kortelė90+11' [3-2] S.Babilius90+11' V.Petkevičius („Tauras“) raudona kortelė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų