REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smagiam pasivažinėjimui skirtas „KTM X-Bow“ keturratis artimiausiu metu turėtų gauti priekinį stiklą ir porą durų tam, taigi ši efektinga transporto priemonės taps panašesnė į automobilį, o tai kaip spėja patys jo gamintojai turėtų pritraukti daugiau klientų. Kaip „Top Gear“ sakė KTM generalinis direktorius Stefanas Piereras, kartingą primenančio modelio versiją su langais ir durimis austrų gamintojas publikai pristatys 2013 m. kovą.

REKLAMA
REKLAMA

Iš tiesų, buvo svarstoma ir modifikacijos su standartiniu stogu galimybė, kadangi toks automobilis galėtų būti rimtas konkurentas „Lotus Elise“ ir „Lotus Exige“, šios idėjos buvo atsisakyta dėl nemažų su homologacija susijusių problemų. Vietoje kieto stogo naujasis modelis turės paprastesnį „grįžimui namo“ tinkantį medžiaginį, kuris buv tvirtinamas segtukais prie priekinio stiklo ir leis važiuoti ne didesniu kaip 130 km/h greičiu.

„X-Bow“ yra nuoširdi KTM šūkio „pasiruošę lenktynėms“ išraiška ir tarkime sportiškiausias „R“ modelis turi iš anglies pluošto kompozicinių medžiagų pagamintą monokoko rėmą, ribotos trinties diferencialą, individualiai reguliuojamus pedalus, šešių laipsnių mechaninę pavarų dėžę ir iš „Audi“ paskolintą turbokompresorinį 2,0 litrų, keturių cilindrų variklį, kurio galia siekia 295 AG ir 400 Nm. Kadangi keturratis sveria mažiau nei 800 kg, tokia galia leidžia jam nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėti per 3,9 sekundės ir pasiekti maksimalų 217 km/h greitį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų