REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol visiems lengviesiems ir komerciniams „Fiat“ bei „Alfa Romeo“ automobiliams Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse bus suteikiama penkerių metų arba 150 tūkst. kilometrų gamyklinė garantija, kuri pradės galioti iškart, įsigijus automobilį viename iš įgaliotiosios „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovės Baltijos šalyse UAB „Autobrava“ salonų.

REKLAMA
REKLAMA

„Gamintojo suteikta ilgesnė garantija mums, kaip importuotojui, yra labai svarbus įvertinimas, rodantis, jog koncernas pasitiki tiek mumis, tiek augančia Baltijos šalių rinka bei mato plačias jos perspektyvas“, – sakė „Autobrava“ direktorius Linas Paulauskas.

REKLAMA

Iki šiol šių itališkų prekės ženklų automobiliams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje būdavo suteikiama trijų metų arba 100 tūkst. kilometrų ridos gamyklinė garantija.

Įmonės vadovo teigimu, ilgesnė „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ automobilių garantija fiziniams ir juridiniams pirkėjams visose Baltijos šalyse leidžia įsitikinti, jog šie pokyčiai taip pat yra susiję su nauju, aukštesniu šių itališkų automobilių kokybės ir aptarnavimo lygiu.

REKLAMA
REKLAMA

Garantinės priežiūros laikotarpis prasidės automobilio registracijos dieną ir tęsis penkerius metus arba kol automobilio rida pasieks 150 tūkst. kilometrų, priklausomai nuo to, kuris iš rodiklių bus pasiektas pirmiau.

L.Paulausko teigimu, prognozuoti pardavimų augimą, kurį lems ilgesnis garantinės priežiūros laikotarpis, dar ankstoka, tačiau panašu, jog šie pokyčiai jau koreguoja klientų požiūrį į „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ automobilius“ – šį pavasarį visose Baltijos šalyse gerokai suaktyvėjo susidomėjimas stilingąja „Alfa Romeo Giulietta“ ir naujuoju vienatūriu „Fiat Freemont“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų