REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 16 d. šeštadienį vilniečiai ir miesto svečiai užsukę į naują, dar dažais kvepiančią Sensus terasą galės sudalyvauti pirmame Lietuvoje „Kūrybiškumo aukcione“. Jo metu dalyviai galės laimėti Jo Ekscelencijos Valdo Adamkaus, Mariaus Jovaišos, Nido Kiuberio, Vlado Lašo, Ilijos Laurso ir Valdo Mackevičius įsteigtus lotus bei pirmąjį laikraščio „Ekonomika.lt“ egzempliorių. Renginio dalyviai galės pasinaudoti unikalia galimybe laimėti vieną ar kitą lotą kūrybiškai ir su humoru atsakę į pateiktą klausimą arba atlikus aukciono užduotį.

REKLAMA
REKLAMA

Šis aukcionas yra viena iš sudedamųjų „Jauno Kūrybiško Verslininko Apdovanojimų“ (angl. Creative Young Entreupreneur Awards - CYEA) dalių. Šiais metais jau septintą kartą Lietuvoje bus apdovanoti drąsiausi ir veržliausi verslininkai, kurių idėjos ir įgyvendinti projektai įkvepia veikti.

REKLAMA

Apdovanojimų metu vyks Pecha Kucha stiliaus pranešimų pristatymai. Apie juos sakoma, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei dešimt kartų išgirsti. Temos būna netikėtos, o pranešėjai pasižymi ypatigu sąmoju. Šis iššūkis trunka lygiai 6 minutes ir 40 sekundžių. Renginį ves marketingo profesionalas Gražvydas Morkus.

„Mes, JCI  Vilniaus komanda, didžiuojamės, kad šiais metais CYEA yra „Tebūnie nakties“ dalis. Šį kartą renginys bus skirtas ne  tik jauniems verslininkams ir jų draugams – pasistengėm, jog net ir tolimi nuo verslo žmonės maksimaliai gerai praleistų laiką – pramogai pasirinkome netradicinius pranešimus, kurių klausantis laikas prabėga nepastebimai bei mūsų komandos sugalvotą atrakciją – Kūrybiškumo aukcioną. Norime parodyti, kad būtent mes verti apdovanoti  išradingiausius ir kūrybiškiausius bei galime padaryti tai šmaikščiai ir įdomiai,“ – sakė šių metų JCI Vilniaus skyriaus vykdantysis prezidentas ir renginio koordinatorius Dominykas Dalgėda, - „tad laukiame visų 18 valandą Sensus terasoje, Totorių g. 13. Tikimės, kad skaičius „trylika“ šį kartą mums atneš sėkmę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų