REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai Neringa Venckienė dalyvaudama vienoje „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje išsakė nuogąstavimus, kad mirusio Drąsiaus Kedžio dukrai, kuri yra pripažinta nukentėjusiąja pedofilijos byloje, atstovauja Laimutės Stankūnaitės advokatas Gintaras Černniauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pedofilijos byla šiuo metu dar nebaigta ir mažametei atstovauja L. Stankūnaitės advokatas G. Černiauskas. Aš L. Stankūnaitei moku piniginis, taip, vykdau sprendimą, tuos pinigus sumokėjau, bet ar jums tai atrodo normalu?“– klausė N. Venckienė.

REKLAMA

Žurnalistui Edmundui Jakilaičiui priminus, kad mergaitei formaliai atstovauja Vaiko teisių apsaugos tarnyba, N. Venckienė pateikė kitą faktą: „Praėjusiame posėdyje mačiau ir G. Černiauską – ką jis veikia toje byloje? Žiniasklaidoje buvo paviešintos nuotraukos, kad G. Černiauskas dirba kartu su A. Litvinsku. Aš manau, kad jis (G. Černiauskas – aut past.) atstovauja mažametei, tai rezultato negalima tikėtis jokio.“

Moteris taip pat teigė, kad kreipusis dėl galimybės pasimatyti su mergaitę, iš Vaiko teisių gynimo institucijų sulaukė rašto, kuriama buvo teigiama, kad šiuo metu ruošiama tvarka, kokiu būdu tai galėtų būti daroma, o šiame procese aktyviai dalyvauja G. Černiauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų