REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Reddit“ paprašė skaitytojų atsiųsti pastebėjimus, kurie jų darbe yra savaime suprantami, tačiau kai kuriuos pašaliečius gali nustebinti.

„Reddit“ paprašė skaitytojų atsiųsti pastebėjimus, kurie jų darbe yra savaime suprantami, tačiau kai kuriuos pašaliečius gali nustebinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Genetikos ekspertai teigia, kad tirdami vaikus ir jų tėvus išsiaiškino šokiruojančią aplinkybę. 10 proc. atvejų vaikų biologinis tėvas yra visai ne tas kurį nurodė mama.

REKLAMA

Stomatologų teigimu, kokaino vartojimas prieš apsilankant pas stomatologą gali lemti mirtį.

Pigaus vyno gamyboje naudojamos vynuogės yra nurenkamos automatizuotai, todėl tokio vyno sudėtyje galima aptikti puvėsių ir vabalų likučių.

Vynuogės (nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)Vynuogės (nuotr. SCANPIX)

Visi „Chevy“ markės JAV policijos automobiliai turi tokius pačius užvedimo raktelius. Pakanka pasidaryti vieną raktą ir galėsite nugvelbti bet kurio pareigūno automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis privačių JAV koledžų surinkę aplikuojančių asmenų gyvenimo aprašymus įvertina tėvų materialinę padėtį ir priėmimo sąrašus sudaro pagal jų galimybes paremti mokymo įstaigą.

Daugelis šiandienos miškų vienu ar kitu istorijos etapu buvo tapę ganyklomis, kirtavietėmis ar daržais.

Pasaulyje tėra vos 500 kompozitorių, kurie pragyvena iš žaidimų, filmų ar žiniasklaidos muzikos kūrimo. Tuo tarpu vien tik Los Andžele gyvena mažiausiai 11 tūkst. asmenų, kurie tikisi užsidirbti iš minėtos verslo nišos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Natos (nuotr. freedigitalphotos.net)Natos (nuotr. freedigitalphotos.net)

Medikai yra priversti dirbti gausybę viršvalandžių, todėl jų darbe nuolatos pasitaiko smulkių klaidų, apie kurias nei pacientas, nei visuomenė dažniausiai nesužino.

Vienas iš pramogų verslo atstovų prisipažino dirbantis su įvairių garsenybių gerbėjų klubais. Anot šio anonimo, įmonė turi įsigijusi spausdinimo aparatą, kuris kopijuoja garsenybių autografus, vėliau pasirašyti produktai patenka į rinką kaip originalai.

Viešbučio darbuotojas prisipažino, kad jo motelyje kilimai yra plaunami tik kartą metuose.

„Airbus“ darbuotojo teigimu, lėktuvų gamintojas yra suplanavęs savo lėktuvų modelius dešimtmečiui į priekį, todėl kompanijos visiškai nedžiugina siūlymai kurti ekologiškas technologijas. Vis dėlto tokios bendrovės visais įmanomais būdai bandys demonstruoti savo meilę gamtai.

REKLAMA

„Airbus“ lėktuvas (nuotr. SCANPIX)„Airbus“ lėktuvas (nuotr. SCANPIX)

Skerdyklos darbuotojas atskleidė, jog visos riebalų ir kaulų atliekos keliauja į kosmetikos gamyklas, kur virsta šampūnų, aliejų, muilų ir kitų produktų sudėtimi.

Chemijos studentas prisipažino, kad tikrovėje yra nepaisoma daugelio saugumo reikalavimų, susijusių su pavojingomis cheminėmis medžiagomis.

Kai kurie JAV policijos departamentai vengia samdyti pernelyg protingus žmonės. Jų nustatyta viršutinė intelekto koeficiento riba – 120.

JAV policininkas (nuotr. Balsas.lt)JAV policininkas (nuotr. Balsas.lt)

Kai kuriuose miestuose centriniai vandentiekiai gali būti itin seni. Pavyzdžiui Baltimorės rajono gyventojai geria vandenį, kuris teka dar 1880 metais nutiestais vamzdžiais.

Galbūt ir jūs žinote profesinių faktų, kurie būtų įdomus kitiems skaitytojams? Pasidalinkite savo patirtimi komentaruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų