REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl Kauno teisėjos Neringos Venckienės teisinės neliečiamybės turėsianti apsispręsti Seimo laikinoji komisija greičiausiai nepamatys vaizdo medžiagos, kas vyko per Garliavos šturmą. Įraše turėtų būti užfiksuota, kaip buvo atliktas mergaitės perdavimas jos motinai Laimutei Stankūnaitei ir kaip N. Venckienė neva sužalojo policijos pareigūną, kuo ją kaltina Generalinė prokuratūra.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 17-osios dramą įamžinusi antstolė vaizdo įrašo jiems duoti neketina, mat visi įrašai – ikiteisminio tyrimo medžiaga, praneša LNK „Žinios“.

REKLAMA

Komisijos jau du kartus apklausta Neringa Venckienė jai keliamus kaltinimus neigia ir vadina juos bandymu su ja susidoroti.

Ji tvirtina, kad filmuota medžiaga paneigtų daugelį jai metamų kaltinimų komisija paprašė Vidaus reikalų ministerijos ir jai pavaldžių institucijų, prokurorų ir antstolės, kad ją pateiktų iki rytojaus.

Vidaus reikalų ministras komisijai medžiagos duoti neketina. Antstolė atsakymas – kad filmuotos medžiagos Seimo nariams ji duoti ir nenori, ir negali.

Ikiteisminį tyrimą kuruojantys pareigūnai žada apsvarstyti parlamentarų prašymą, bet tikimybė, kad komisijos nariams bus leista peržiūrėti įrašą – maža.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų