REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aštuntą dešimtmetį skaičiuojanti Kauno sporto halė šią savaitę dar kartą priims aukščiausio lygio krepšinio žvaigždes. Šį vakarą 18.30 val. ant legendinės arenos parketo draugiškose rungtynėse jėgas išmėgins Rusijos ir Makedonijos krepšinio rinktinės, praneša LKF.

REKLAMA
REKLAMA

Abi komandos Kaune rengiasi liepos 2-8 d. Venesueloje vyksiančiam olimpiniam atrankos turnyrui. Trečiadienį vakare į Kauną užsakomuoju reisu atskridusi Rusijos rinktinė žiūrovams pasirodys bene stipriausios sudėties.

REKLAMA

Į Kauno sporto halę ketvirtadienio vakarą susirinkę žiūrovai išvys kelialapio į trečias olimpines žaidynes siekiančią ryškiausią Rusijos rinktinės žvaigždę Andrejų Kirilenką, NBA klubo „Denver Nuggets“ aukštaūgį Timofejų Mozgovą, taip pat Maskvos CSKA lyderius Viktorą Chriapą, Alekseją Švedą bei svarbiausius Maskvos srities „Chimki“ žaidėjus Sergejų Monią ir Vitalijų Fridzoną.

„Džiaugiamės, kad ryškiausios Europos krepšinio žvaigždės grįžta į Kauno sporto halę. Duris atvėrus „Žalgirio“ arenai Eurolygos varžybos vyksta joje, tačiau pas mus praėjusį sezoną Europos taurės turnyro rungtynes žaidė Prienų „Rūdupis“, dabar rungtyniauja ir Lietuvos moterų rinktinė. Žinoma, tokio kalibro žvaigždžių kaip A. Kirilenka sporto halėje nematėme jau senokai, todėl džiaugiamės, kad vis dar galime priimti aukščiausio lygio rungtynes“, – sakė S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro direktorius Vytas Snarskis.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos ir Makedonijos rinktinės praėjusį rudenį mūsų šalyje vykusiame Europos čempionate kovojo dėl bronzos medalių. Tuomet pranašumą paskutinėmis mačo sekundėmis rezultatu 72:68 įrodė A. Kirilenkos vedami rusai.

„Šių rungtynių laikas sporto gerbėjams nėra labai palankus dėl Europos futbolo čempionato, tačiau neabejoju, kad krepšinio sirgaliai nepraleis progos išvysti Rusijos rinktinę su A. Kirilenka ir Lietuvos rinktinės skriaudikę Makedoniją. Neabejoju, kad pusę sporto halės tribūnų tikrai užpildysime. Jeigu mums netrukdytų futbolas, tikrai surinktume ir pilną halę žiūrovų“, – tvirtino V. Snarskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį 19.30 val. Rusijos krepšininkai sporto halėje išmėgins jėgas su Graikijos nacionaline komanda. Pasirengimą olimpiniam atrankos turnyrui tęsianti šios šalies rinktinė sekmadienį 19.30 val. „Žalgirio“ arenoje susikaus su Lietuvos rinktine.

Bilietai į šiandien vakare vyksiančias Rusijos ir Makedonijos rinktinių draugiškas rungtynes kainuoja vos 5 litus (įskaitant visus mokesčius). Bilietus į rungtynes platina bendrovė „Tiketa“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų