REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasiektas susitarimas dėl „Snoro“ mini bankų ir susijusio turto pardavimo, praneša „Snoro“ viešųjų ryšių departamentas.

REKLAMA
REKLAMA

„Snoro“ bankroto administratorius patvirtina, kad buvo pasiektas susitarimas su akcine bendrove „Lietuvos paštas“ dėl turto, t.y. maždaug 230 visoje Lietuvoje esančių mini bankų (kioskelių), kartu su juose esančiu turtu, pardavimo.

REKLAMA

„Džiaugiamės pasiekę susitarimą su „Lietuvos paštu“ ir sieksime glaudaus bendradarbiavimo, kad užtikrintume sklandų šio turto perdavimą. Pardavimą dar turi patvirtinti antradienį kreditorių susirinkime išrinktas kreditorių komitetas. Laukiu, kuomet galėsiu kartu su kreditorių komitetu aptarti šio susitarimo detales ir šio turto pardavimo naudą visiems kreditoriams“, – komentuodamas pardavimo sutarties sudarymą, sakė bankroto administratorius Neilas Cooperis.

REKLAMA
REKLAMA

Kreditorių komitetui patvirtinus pardavimą ir pasibaigus pardavimo procesui, bus pateikta daugiau informacijos.

Banko „Snoras“ atstovas spaudai Tomas Vaišvila patvirtino, jog mini bankų pirkimu domėjosi ir kitos įmonės, tačiau kokios - jis neatskleidė.

„Tokių pasiūlymų buvo, tačiau kokių – tiksliai negaliu pasakyti, nes galioja konfidencialumas. Kaip ten bebūtų, ar „Lietuvos paštas“ buvo pasirinktas, ar nepasirinktas, apie jo pasirinkimą spręs kreditorių komitetas. Čia tiesiog yra bankroto administratoriaus pasiūlymas dėl racionaliausio pardavimo“, - naujienų agentūrai ELTA sakė jis.

T. Vaišvilos teigimu, apie mini bankų kainą, jeigu negalios konfidencialumo susitarimai, bus pranešta jau kitą savaitę.

„Lietuvos pašto“ atstovai pardavimo susitarimą atsisakė komentuoti tol, kol nėra kreditorių komiteto galutinio sprendimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų