REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai, kas užrašyta ant jūsų marškinėlių, gali atskleisti jūsų požiūrį, gali išduoti slapčiausius troškimus, norą atkreipti aplinkinių dėmesį ar dar ką nors. O ką šie užrašai atskleidžia apie Rusijos pop žvaigždes?

REKLAMA
REKLAMA

Atsakyti į šį klausimą, skaitydami užrašus ant žinomų Rusijos šou verslo žvaigždžių marškinėlių, portalo Eg.ru žurnalistai bandė kartu su psichologe ir stiliste Aliona Avgust.

REKLAMA

Dmitrijus Koldunas

Užrašas „Sex-n-fun“ anot stilistės atskleidžia, kad tai pozityvus žmogus. Bet taip pat liudija, kad populiarus pop dainininkas nori sustiprinti savo įvaizdį. A. Avgust teigimu, užrašas ant jo marškinėlių taip pat gali liudyti, kad D. Koldunas – sveikai mąstantis žmogus.

Dmitrijus Koldunas (nuotr. eg.ru) (nuotr. Balsas.lt)Dmitrijus Koldunas (nuotr. eg.ru)

Vera Sotnikova

„Ekstrasensų mūšio“ kūrybinės grupės narės marškinėlius puošiantis užrašas „Hello“ psichologės teigimu rodo, kad televizijos žvaigždė labai atvira. A. Avgust taip pat įžvelgia ironijos pėdsakus.

REKLAMA
REKLAMA

Vera Sotnikova (nuotr. eg.ru) (nuotr. Balsas.lt)Vera Sotnikova (nuotr. eg.ru)

Verka Sediučka

Žvelgdama į estrados žvaigždės Andrejaus Danilko marškinėlius, psichologė teigė, kad jie atitinka artisto įvaizdį: hiperseksuali hipernepatenkinta tetulė. „Verka Serdiučka ištikima sau“, – sako A. Avgust.

Verka Serdiučka (nuotr. eg.ru) (nuotr. Balsas.lt)Verka Serdiučka (nuotr. eg.ru)

Filipas Kirkorovas

„Gal kam nors ir šaus į galvą perskaityti užrašą ant jo marškinėlių kaip gyvenimo šūkį, tačiau mes juk suprantame, kad kuo aukštesni žvaigždės reitingai, tuo mažesnis nuoširdumo publikai lygis“, – mano psichologė ir stilistė A. Avgust. Ji daro prielaidą, kad panašių marškinėlių Rusijos pop karaliaus spintoje yra nemažai, o užrašas gali tapti priežastimi „pakalbėti apie nieką“.

Filipas Kirkorovas (nuotr. eg.ru) (nuotr. Balsas.lt)Filipas Kirkorovas (nuotr. eg.ru)

Eg.ru taip pat rašo, kokie užrašai puošia „Margošos“ – Marijos Bersenevos, Artiomo Troickio ir kitų Rusijos žvaigždžių marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų